تا الان ۸تا زدم جاش رو تنم سفت شده و یکم درد میکنه ..برا شمام اینجوری شده ؟ یه موقع ابسه نشده باشه ؟
تا چند هفتگی شما امپول زدین ؟
سول سرویکستونم بنویسید لطفا ممنون
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
درکت میکنم عزیزم من میزدم هفته ای یدونه و الان ۴سال میگذره و هنوز بعضی وقتا جاش درد میکنه نمیتونم به کسی بگم چون کسی درک نمیکنه چقدر آمپول دردناکیه و علت سفت شدنش اینه که چون روغنیه باید خیلی آروم آروم تزریق بشه تا گوله نشه جاشو ماساژ بده و کمپرس کن و هرهفته یه کوچولو جاشو عوض کن
درکت میکنم عزیزم من میزدم هفته ای یدونه و الان ۴سال میگذره و هنوز بعضی وقتا جاش درد میکنه نمیتونم به ...
مرسی عزیزم ک جواب دادی ..خیالم راحت شد فک کردم ابسه کرده ک انقد سفت شده ..ممنون ازلطفت
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غلط کرده توهین میکنه ..اینکه اون گدا گشنس قرار نیس بقیه بچه نیارن ..حرفش در صورتی درسته ک طرف شرایط مالی نداشته باشه ..