2777
2789

تا الان ۸تا زدم جاش رو تنم سفت شده و یکم درد میکنه ..برا شمام اینجوری شده ؟ یه موقع ابسه نشده باشه ؟ 

تا چند هفتگی شما امپول زدین ؟ 

سول سرویکستونم بنویسید لطفا ممنون

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

درکت میکنم عزیزم من میزدم هفته ای یدونه و الان ۴سال میگذره و هنوز بعضی وقتا جاش درد میکنه نمیتونم به کسی بگم چون کسی درک نمیکنه چقدر آمپول دردناکیه و علت سفت شدنش اینه که چون روغنیه باید خیلی آروم آروم تزریق بشه تا گوله نشه جاشو ماساژ بده و کمپرس کن و هرهفته یه کوچولو جاشو عوض کن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
درکت میکنم عزیزم من میزدم هفته ای یدونه و الان ۴سال میگذره و هنوز بعضی وقتا جاش درد میکنه نمیتونم به ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی ..خیالم راحت شد فک کردم ابسه کرده ک انقد سفت شده ..ممنون ازلطفت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونی که میگی گزارش بزنن لحنش بده حرفش درست مشکل داری نرو توش

غلط کرده توهین میکنه ..اینکه اون گدا گشنس قرار نیس بقیه بچه نیارن ..حرفش در صورتی درسته ک طرف شرایط مالی نداشته باشه ..

غلط کرده توهین میکنه ..اینکه اون گدا گشنس قرار نیس بقیه بچه نیارن ..حرفش در صورتی درسته ک طرف شرایط ...

تو این سایت خیلیا در حد ۵ تومن درامد دارن و دومیو دارن میارن خب کار درستی نیست و تونم منظورش با ایناس

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊