بچم دوماهشه همش میخاد سینم دهنش باشه، اینجور نیست که باشیرمن بخابه فقط عصر یکبار و شب که وقت خوابشه باشیرمن میخابه،بقیه ساعات روز خوابش سبکه،موقع خواب هم باید سینم داخل دهنش باشه،چیکارکنم شیرم سیرش کنه؟
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دم کرده رازیانه هشت روزه مرتب خوردم،گالاکتومیدو ترومام خوردم،سوپ جو،کره حیوانی و عسل و ....خیلی چیزا ...
شیرت خوبه بچه ها تو این سن زیاد مک میزنن هر چی بیشتر مک بزنه بهتره شیرت بیشتر مبشه
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
قطره شیرافزا گل دارو رو امتحان کردم یه بطری کوچیکشو،اما تغییری حس نکردم
من از قرصش خیلی نتیجه گرفتم۸ ساعت یکبار بخور بعد ی مدت روزی یدونه