2777
2789
عنوان

شیرم کمه خواهشا بگیدچیکارکنم؟

331 بازدید | 63 پست
بچم دوماهشه همش میخاد سینم دهنش باشه، اینجور نیست که باشیرمن بخابه فقط عصر یکبار و شب که وقت خوابشه باشیرمن میخابه،بقیه ساعات روز خوابش سبکه،موقع خواب هم باید سینم داخل دهنش باشه،چیکارکنم شیرم سیرش کنه؟

ببین جاری منم مث توبوداااولی الان بچش انقدتپل مپله ماشالله.کلابچه هادوس دارن میک بزنن

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایعات زیاد بخور..مخصوصا شیر دلستر..با غذات کره بخور

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

رازیانه برای روان شدن شیرت.خرما،انگور،زیتون ،کاهو و سکنجبین ،انجیر .برای غلظت شیر تون بخورید.اگر انگور نیست ،شیره ی انگور بخور.کره و عسل هم صبحانه.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
دم کرده رازیانه هشت روزه مرتب خوردم،گالاکتومیدو ترومام خوردم،سوپ جو،کره حیوانی و عسل و ....خیلی چیزا ...

شیرت خوبه بچه ها تو این سن زیاد مک میزنن هر چی بیشتر مک بزنه بهتره شیرت بیشتر مبشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
قطره شیرافزا گل دارو رو امتحان کردم یه بطری کوچیکشو،اما تغییری حس نکردم

من از قرصش خیلی نتیجه گرفتم۸ ساعت یکبار بخور بعد ی مدت روزی یدونه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

شیر خشک بده بهش کمکی خودتو عذاب نده از من بشنو ک‌ خودمو جر دادم واسه بچه اولم خیلی خیلی عذاب‌کشیدم سینهام درد میگرفتن از بس پسرم شیر میخواست ک نداشتم و شیر خشک ندادم ولی واسه این‌پسرم شیر خشک کمکی میدم روزی ۲پیمونه بعضی وقتا هم فقط شبا ۲پیمونه میدم راحتم بچه هم راحته