2777
2789

اگه مالک خودرو متوجه سرقت اتومبیلش بشه و به پلیس نگه،خودش همدست سارق تلقی میشه هاا

زودتر اطلاع بدین

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میتونن پیداش کنن؟؟؟ پیگیری میکنن؟

پیدا میشه حتما ولی لوازمش باز شده متاسفانه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
والا بعد مراجعه به پلیس کار خاص دیگه ای نمیشه کرد من نظرم اینه هر کی رو ماشینش جی پی اس کار بزار، ر ...

آره کار خوبیه اتفاقا ماشین خواهر منم شوهرش جی پی اس گذاشته بود صبح بیدار میشه می‌بینه ماشین تو کوچه نیست ردیابی میکنه تا بعد از ظهر پیدا میکنه

نیسان وانت یکی از فامیلامونو دیشب دمه در بود نبردن تو صبح اومدن دیدن درش کج شده سیمای زیر ماشین در اوردن که روشن کنن ببرن ولی فامیلمون باتری وانتو برداشته بود نشد ببرنش این شبا خیلی تو کوچه ها میچرخن واسه دزدی ماشین یا خونه

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
کجا پارک بود؟ قفل فرمون زده بودین؟ چقدر طول کشید تا فهمیدین؟

رفته بودیم مهمونی در حد یه ساعت شیشه ماشین شکستن ماشین بردن جالب اینه همه دیدن مغازه دارا و همسایه ها اما وسی کاری نکرده

رفته بودیم مهمونی در حد یه ساعت شیشه ماشین شکستن ماشین بردن جالب اینه همه دیدن مغازه دارا و همسایه ه ...

ببین‌ ماشینو نمیتونن کاری کنن یا برده خلافی چیزی انجام بده و جایی ولش کنه و یا برده ضبط و بند و بساطش باز کنه و باز ولش کنه جایی

رفته بودیم مهمونی در حد یه ساعت شیشه ماشین شکستن ماشین بردن جالب اینه همه دیدن مغازه دارا و همسایه ه ...

دوربین هایی که احتمالا ماشین از اونجا رد شده رو چک کنین مثلا جلوی سوپری یا دوربین تو کوچه باشه، ان شالله پیدا میشه

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
شوخی میکنی گلم؟مگه میشه ماشینتو بدزدن هنوز پیش پلیس نرفتی مگه میشه؟!

رفتیم عزیزم همون دیروز رفتیم اما میگم یعنی واقعا پیگیری می‌کنند؟؟؟پشت گوش نمبندازند؟