2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید حالم بده

119 بازدید | 22 پست

شوهرم بهم خیانت کرده بار اولش نیست تازه اول زندگیمه میخام ازش جدا شم اما قبلش میخام انتقام بگیرم از اون زنه عکساشو اگه بزارم تو این پیجا اینستا و شمارشو پخش کنم به عنوان بد کاره گیر میافتم؟

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چجوری بچزونمش ک زندگیم رو خراب کرده

خیانتش تا چ حد بوده ی روز اگ بشه قرار بذارن و عکسا و فیلم بگیری ت فامیل و خانواده نشون بدی ابروشون میره 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
خیانتش تا چ حد بوده ی روز اگ بشه قرار بذارن و عکسا و فیلم بگیری ت فامیل و خانواده نشون بدی ابروشون م ...

زنه ی شهر دیگس اما کلی عکس و چت ازشون دارم

خیانتش تا چ حد بوده ی روز اگ بشه قرار بذارن و عکسا و فیلم بگیری ت فامیل و خانواده نشون بدی ابروشون م ...

شمارشو کامنت کنم بنظرت؟؟؟؟

زنه ی شهر دیگس اما کلی عکس و چت ازشون دارم

همونام خوبه دیگه رکورد (ضبط صفحه از همش یجا بگیر نشون بده

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
شمارشو کامنت کنم بنظرت؟؟؟؟

ن این کارو نکن واقعا برات بد میشه