2777
2789

میشه بجای سونوی واژینال با سونوی شکمی تشخیص داد؟ کسی تا حالا بعد سونوی واژینال خونریزی کرده یا لک بینی داشته؟

دکتر من هفته چهارم با سونو واژینال دید 

نترس خطر نداره من سه ماه و نیممه سه بار تاحالا سونو واژینال شدم خطری نداره برا جنین

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
دکتر من هفته چهارم با سونو واژینال دید  نترس خطر نداره من سه ماه و نیممه سه بار تاحالا سونو وا ...

اخه شنیدم بری خونریزی یا لک شروع میشه میترسم نظرتون سونو شکمی هفته چندم باید بری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شنیدم بری خونریزی یا لک شروع میشه میترسم نظرتون سونو شکمی هفته چندم باید بری؟

فکر کنم دیگه هفته هشتم بشه سونو شکمی بدی

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
صبر کن با سونو شکمی برو. خواهر من بعد از سونو واژینال به لکه بینی افتاد. منم اصلا دکترم پیشنهاد نداد ...

اره منم میترسم میگم این همه اذیت شدیم واسه بارداری الان برم واژینال یوقت خدای نکردی لک بینی پیش نیاد 

خطر اینا که نداره واسه خارج رحمی ربطی داره الان چک بشم یا نه؟

نه خطر نداره