دوستان یکی چن ساعت پیش تایپیک زد ک گوشی همسرشو هک کرده با برنامه نظارت آزاد
حالا میخواستم ببینم این برنامه رو اگ بخرم حتما باید روی گوشیه کسی ک میخوام هکش کنم نصب باشه یا فقط روی گوشیه خودم نصب باشه کافیه؟؟؟
لطفااااااا جواب بدید
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
این برنامه رو خودم بخرم برام ارسال میشه بعد باید ارسال کنم ب گوشیه طرف نصب کنم روش؟
اره اینی ک من میگم میخریش بعد ی کد بهت میده از طریق اون کد مشخص میشه ک برنامه رو خریدی هم میشه از گوشی خودت بفرستی برا طرفت هم میشه از گوشی خودت بفرستی براش....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اشتباه کردم هم میشه از گوشی خودش برنامه رو دان کتی اما باید اون کد رو داشته باشی
اهاااا فدات شم پس خودم از قبلش برنامه رو بخرم ک وقتی اون اومد نصب کنم رو گوشیش
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
اره عزیزم من برا خیلیا نصب کردم گلم...ولی قبلش ک ببینیش همینجا بهم پیام بده تا ایدی بدم بهت...
اره فدات شم یه دنیا ممنونت میشم این آی دی منهshshsh80rیه پیام از تل بده داشته باشمت
اره عزیزم من برا خیلیا نصب کردم گلم...ولی قبلش ک ببینیش همینجا بهم پیام بده تا ایدی بدم بهت...
میترسم گمت کنم یه پیام از تل بده ای دیتو داشته باشم تا یه ماه دیگ
نه نه برنامه زمانیه گلم...مثلا شناسه ی ماهه داره س ماهه شش ماهه و دوازده ماهه از روزی ک بخری روزات ح ...
اهااااا
[QUOTE=180771268]میترسم گمت کنم یه پیام از تل بده ای دیتو داشته باشم تا یه ماه دیگ[/QUOTE راستش تل ...
چشم حتما عزیزم😘