2777
2789
مگه باید برا مردم بچینیم ؟؟ من پارسال با این که حتی مامانم هم خونه مون نیومد ،یه هفت سینِ کامل و مف ...

عکس فقط😁😁😁

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
برادل خودمون و زنده نگه داشتن سنتا من میچینم

شوهرمن خیلی سر هفت سین حساسه حتما باید بچینم 

امسال ۲۶ ام زایمانمه همه چی اماده کردم بچینم بعد برم بیمارستان چون ببینه ننداختم ناراحت میشه😂😂😂

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همونو بگو انگار کرونا هست هیچ رسم و رسومی رو نباید به جا بیاریم  اصلا ۷سین شگون داره

به شگون و این چیزا اصـــــــــلا اعتقاد ندارم

ولی خب هفت سین رسم قشنگیه، سالی یه باره و باعث شادی بچه ها میشه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
عکس فقط😁😁😁

ندارم 😕

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
آره هرچی باشه آغاز سال نو هست بنظر من که باید با حال خوب به استقبالش بریم

اره والا 👍👍

ما با وجود کرونا با ماسک و اینا حتی ۴شنبه سوری هم میگیریم مگه سالی هزار باره سالی یه باره دیگه لااقل واسه دل خودمون شاید سال دیگه دورازجون زنده نباشیم والا بخدا

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
به شگون و این چیزا اصـــــــــلا اعتقاد ندارم ولی خب هفت سین رسم قشنگیه، سالی یه باره و باعث شادی ب ...

اعتقاد شماس

من موندم اینایی که میان میگن عید نداریم و کرونا و اینا🤔 آیا همونایی نیستن که دائم دارن خرید عید می ...

همه تویی تو😂😂

من موندم اینایی که میان میگن عید نداریم و کرونا و اینا🤔 آیا همونایی نیستن که دائم دارن خرید عید می ...

بنظرمن باید سنتا و اعیاد و زنده نگه داریم و ب بچهامون منتقل کنیم.

فقط خوش بحال خودم ۲سال از ۷سین معافم😁امسال خونه شوهرم میارن سال بعد هم مامانم

من عادت ندارم از هفت سیان عکس بگیرم 🙂 فقط یه دونه از هفت سینام رو عکسش رو شاید تو آرشیو داشته باشم اونم برای اینکه به شدت ترکوند ، با تم شهدای مدافع حرم بود چند سال پیش تا پیش نماز محل هم به خاطر دیدنش اومدن خونمون😂😂😂😂😂

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚