2777
2789

یعنی می‌خوام هکش کنم ببینید من حق دارم برم این کار رو کنم یا نه؟

-گوشیش رو داد بهم فلش کرد ک یه وقت نرم ریکاوری کنم همه چیش ک پاک کرده برگرده(عکس و فیلم...)

-فک کرد هک بلدم،گفت نری اکانت منو هک کنی و تاکید هم داشت ک نرم

-جاست فرند داشت باهاشون اینستا چت میکرد ک من گفتم چت نکن و دیگه چت نکرد ولی هنوزم یه گروه با اونا داره ک نمی‌دونم باهاشون میحرفه یا نه

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاست فرند همون دوست دختره الکی خودتو گول نزن اگه مطمئن شدی پدرشو دربیار:/

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

دوست من..

بعد از ده سال زندگی مشترک به این نتیجه رسیدم اگر میخوای ارامش داشته باشی کمتر بدون..دنبال چیزی نگرد..ارامشت رو بهم نزن...چیزی که بخواد عیان بشه خدا واست عیانش میکنه مطمئن باش...ماه پشت ابر هیچوقت نمیمونه..

ولی تو دنبالش نرو..به هک کردن فکر نکن...کار بسیار زشتیه.فکرشو بکن خودت هیچی نداری تو گوشیت اما اگر کسی بخواد بره تو خصوصیاتت و همه ی چی گوشیت رو دربیاره نگاه کنه..بهت برمیخوره.کارناپسندیه نکن...و ارامشت رو بهم نریز.

حامله اي شما مگ نامزد نيستي 🤔

نه چندماهی میشه عروسی کردم زودم حامله شدم...

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞