کباب__برگ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1397 عنوان توروخدابیایید پریود نمیشم 131 بازدید | 13 پست من۳سال اقدام بودم تنبلی تخمدان دارم باردارشدم ۲ماهم بود قلب نداشت به دستورپزشک قرص سقط خوردم بعد۳ماه بازم بقایاداشتم رفتم براکورتاژ الان۶ماه کورتاژکردم۳ماهه شروع به اقدام کردم پریودیام همیشه ۳تا۷روز عقب میفته بعد۷روز تاخیرآزمایش دادم منفی شدالان۱۰روز پریود نمیشم هیج علامتیم ندارم فقط یهوعجیب رحموتخمدونم تیرمیکشه به نظرتون میهش ازمایش منفی بشه باردارباشم جون کلامن ازمایش هام دیر مثبت میشه الان چکارکنم همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم 1399/12/21 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 خب تنبلی تخمدان داری تاخیر در پریود خیلی عادیه! آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
bazigoos عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 614 چند روز دیگه وایستا عزیزم بعد ازمایش بده اگه هم حامله نبودی برو سونو شاید تنبلی تخمدان داری ک انشالله باردار باشی
moon74 عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9535 من جای شما بودم یکی دو روز بعد یه تست میدادم اگه منفی بود میرفتم دکترشاید هورمونات بهم ریخته شاید بارداری شایدم کیست داری من خودم کیست داشتم عقب مینداختم و تخمدانام مخصوصا موقع دراز کشیدن تیر میکشید لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
کباب__برگ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1397 من جای شما بودم یکی دو روز بعد یه تست میدادم اگه منفی بود میرفتم دکتر شاید هورمونات بهم ریخته ... ای بابا ممنونم همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
کباب__برگ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1397 چند روز دیگه وایستا عزیزم بعد ازمایش بده اگه هم حامله نبودی برو سونو شاید تنبلی تخمدان داری ک انشالل ... تنبلی که دارم ولی اون ماه رفتم اصلانداشتم همه جی نرمال بود همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
کباب__برگ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1397 خب تنبلی تخمدان داری تاخیر در پریود خیلی عادیه! مریودام۳تا۷روز تاخیرداشته نه بیشتر الانم رفتم ماه پیش سونوعالی وبد تمبلی ندشاتم همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
کباب__برگ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1397 من جای شما بودم یکی دو روز بعد یه تست میدادم اگه منفی بود میرفتم دکتر شاید هورمونات بهم ریخته ... شماهنوز باردارنشدی همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
امیدسلامتی۱۲۵ عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 3994 عزیزم شماچون سقط داشتی وکورتاژهم شدی و قبلاهم پریودت عقب میفتاده خب الان شرایطت طبیعیه دوباره چندروزدیگه تست بزن انشاالله که بارداری
کباب__برگ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1397 عزیزم شماچون سقط داشتی وکورتاژهم شدی و قبلاهم پریودت عقب میفتاده خب الان شرایطت طبیعیه&n ... ۶ماه پیش کورتازداشتم همش به موقع شدم همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
امیدسلامتی۱۲۵ عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 3994 ۶ماه پیش کورتازداشتم همش به موقع شدم پس انشاالله بارداری
bazigoos عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 614 تنبلی که دارم ولی اون ماه رفتم اصلانداشتم همه جی نرمال بود برو ازمایش خون بده انشالله بارداری
moon74 عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9535 شماهنوز باردارنشدی من تازه این ماه اولین ماهه اقدام کردم توکل بخدا🙏🙏 لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚