2777
2789
عنوان

از آدم های سرد و بی احساس بدم میاد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 3475 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگ چیکارکردیم ما؟من ک کلانسبت ب همه چی سردم وهمه هم ازم فاصله گرفتن کلاترجیح میدم ساکت باشموسردتاگرموشکننده

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
😐😑

چیکار بتو دارم خب نشستم ی گوشه موزمو

نه نه موز گرونه

دوغمو مینوشم :/

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
پس معلومه تو هم از مایی😄

هم از شمام

هم دل شکسته از آدمای یخچال اطرافم🥺

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

منم اینجوری‌یم، قابل درکه که رو اعصاب بقیه باشیم با این اخلاقامون، در مقابل تحمل آدمهای احساساتی که برای هر چیزی کلی واکنش به خرج میدن هم برای ماها سخته، بی‌حسابیم در کل 😁 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
نمیگم که خدای نکرده بدید نه به مزاج من سازگار نیست من حرص میخورم 😥

یه چیزی بگم ناراحت نمیشید؟ بنظر خودتون حسود یا محافظه کارید؟ ببخشید ناراحت نشید😕😣

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

همه بهم میگن توسردیو مغرور خوب حرفشونو قبول دارم 

ولی ماها شخصیتمون جوریه که توزندگیمون با 90درصد کم حرف وساکت به قول خودشون سردو مغروریم که حداقل شخص من به خاطر خجالتی بودن زیادمه ولی اون 10 درصد کااملاا برعکس فقط آدمای نزدیکمونن که میدونن ما چه آدما زیادی شیطونو پر حرفو پرسروصدا و شوخیم 

اگ کم محلی میبینین بدونین برامون اهمیت چندانی ندارین😎😕

ولی خوب من خودم دوس داشتم که خجالتی نبودمو باهنه گرم میگفرتم🙃

❤️
بنظرم اگه باهاشون صمیمی بشی بشناسی شون دیدت عوض من میشه من شخصا از کسایی که خوشم نمیاد یا صمیمی نیست ...

نه سردی در ابتدای آشنایی طبیعی هست حرفم یه چیز دیگه بود بعد مدتها هم سردن

فقط یه مساله ای اینکه آدمهای سرد خصوصیات مثبت هم دارن. من خودم آدم صادقی هستم. اصلا اهل چاپلوسی نیستم. در ضمن سرد بودن به معنی بی احساس بودن نیست. من ذاتا خیلی مهربون و دلسوزم. اما آدمهای سرد عواطفشون رو نمیتونن نشون بدن. پس سرد مساوی بی احساس نیست. دوست دارم کارهای خوبم پنهان بمونه. اهل قیل و قال نیستم. دوستان صمیمی کمی دارم ولی همونایی هم که دارم سالهای زیادی با هم دوست بودیم و هستیم و دوستام به سَرم قسم میخورن. 

منم اینجوری‌یم، قابل درکه که رو اعصاب بقیه باشیم با این اخلاقامون، در مقابل تحمل آدمهای احساساتی که ...

بله دقیقا میدونم ما رو اعصاب شماییم و شما هم رو اعصاب ما و این به معنای بد و خوب نیست تفاوته تفاوت جانم