2777
2789
عنوان

از آدم های سرد و بی احساس بدم میاد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 3475 بازدید | 40 پست
یه چیزی بگم ناراحت نمیشید؟ بنظر خودتون حسود یا محافظه کارید؟ ببخشید ناراحت نشید😕😣

نه حسود نیستم ولی نه زیاد ولی تا حدودی بله محافظه کار به این معنا که نمیزارم زیاد کسی که نشناختم به من نزدیک بشه

همه بهم میگن توسردیو مغرور خوب حرفشونو قبول دارم  ولی ماها شخصیتمون جوریه که توزندگیمون با 90د ...

اصلا منظورم گرم گرفتن با همه نیست اتفاقا من خودم گرمم خودمم مغرورم 🤑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سردی در ابتدای آشنایی طبیعی هست حرفم یه چیز دیگه بود بعد مدتها هم سردن

شاید ازون طرف خوششون نمیاد من یه اشنایی قدیمی با یه بنده خدایی دارم همیشه به ظاهر بهترین دوست خودشو نشون میده وسعی داره خودشو بهم نزدیک کنه ولی وقتی با اونم هیچ حرفی ندارم که باهاش بزنم همه چیز از اجباره حتی حرف هم که میزنه نمیتونم زیاد نگاهش کنم در این حد چون کلا ادمای کمی هستن که میتونن اون مرز سرد بودن و رد کنن و بیان این ورش

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
فقط یه مساله ای اینکه آدمهای سرد خصوصیات مثبت هم دارن. من خودم آدم صادقی هستم. اصلا اهل چاپلوسی نیست ...

بله کاملا حق با شماست میدونم همه این ها رو ولی خب گاهی فقط تحمل این تفاوتها یه کم سخت میشه برای هر دو طرف نه فقط یه طرف 

بله دقیقا میدونم ما رو اعصاب شماییم و شما هم رو اعصاب ما و این به معنای بد و خوب نیست تفاوته تفاوت ج ...

می‌دونم خب، کسی از بدی و خوبی حرف نزد، از اول خلقت این مساله برون‌گرایی و درونگرایی مطرح بوده در روابط بین آدمها

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
نه حسود نیستم ولی نه زیاد ولی تا حدودی بله محافظه کار به این معنا که نمیزارم زیاد کسی که نشناختم به ...

مرسی که گفتی میخاستم ببینم گرم مزاجا چطورین ❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
همه بهم میگن توسردیو مغرور خوب حرفشونو قبول دارم  ولی ماها شخصیتمون جوریه که توزندگیمون با 90د ...

دقیقا

منم کم‌ حرف هستم. دختر عمه های نفهمم بهم یه جا گفته بودن لال....

در صورتیکه وقتی توی کنفرانس ها و بعضی مهمونی ها تعریف از خود نباشه وقتی صحبت میکنم کمتر کسی به پای من‌میرسه چون خیلی اهل مطالعه ام و به صورت ژنتیکی هم بیان خوبی دارم مثل پدرم.

اما دلم‌نمیخواد همه جا بازار گرمی کنم.‌ذاتم اینطوریه.

اتفاقا همین آدم ها باید درک بشن .. شاید اینقد سختی کشیدن یا فکرشون مشغوله که سرد شدن 

و این برای خودشون هم سخته که سرد باشن و بی ذوق وقتی توی جمعی قرار میگیرن که همه پر انرژی باشن ولی نمیتونن پر شور باشن اذیت میشن واقعا 

دقیقا منم کم‌ حرف هستم. دختر عمه های نفهمم بهم یه جا گفته بودن لال.... در صورتیکه وقتی توی کنفرانس ...

دقیقا منم به شدت از به قولی بازار گرمی متنفرم 

منم مث شما میدونم که اگ بخوام حرف بزنم تعریف کنم روی خیلیاشون کم میشه منم دختر عمه هام میگن پریماه دیگ شورش دراورده اصن حرف نمیزنه به خودش نمیگیره باما بپره😅

من حتی از تعارف زیادی هم بدم میاد سلام احوال پرسیم درحد سلام چطوری همین ولی بقیه تندتند میگن مثلا سلام چطوری خانواده چطورن چرا کم پیدایی دلم برات تنگ شده بود همینطوری تندتند حرف میزنم که به نظرم همشم ریا هست 😅 به خاطر اینکه سلام احوال پرسیم در حد سلام چطوری وخوبم هست هم خیلی باهام دعوا میشه 

اقا اصن ماها ذاتا کم حرفیم و ازخودراضیو ریا کارو دروغگو نیستیم یه سلام سادمونم دِلی هست

هرچی میخوان بگن اصن

❤️