2777
2789

یا ما حساس شدیم؟عروسی پسر عموم شنبست و دیروز بعد از ظهر بهمون کارت دادن تازه فهمیدیم  اونم یه جوری که انگار راضی نبودن مابیایم 

اصلا به نظرتون این مدت برای آماده شدن کافیه؟دوتا دختر هم هستیم هیچ لباس یا مانتوی مناسبی هم نداریم باید بخریم

لطفاً بحث کرونا رو نیارید به احتمال زیاد نمی‌ ریم فقط بگید درسته بیان عموی داماد رو این زمان دعوت کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی دیر گفتن😑 ولی شما نریو فقط پدرتون بره بهتره بنظرم

بابام نمیتونه بره نگرانیم تنها بفرستیمش آرتروز زانو داره اونم شدیدش سنش خیلی بالائه ولی اصرار داره بریم  خیلی دیر گفتن فردا که تعطیله امروزم شاید خیلی جاها بسته باشه

خب مگه از قبل نمیدونستین عروسیشون نزدیکه؟ امار بگیرین ببینین برا عمه هاتم دیر دادن یا فقط شما 

اصلا زمان دقیقی نگفتن تا این مدت درگیر کارای دیگه بودیم برای بقیه زودتر گفتن

بعدا گله کردن بگو ادم دانا به اشاره نادان به کتک ما نادان نیتسیم از زمان دعوت تون مشخص ه دوست نداشتید بیایم توی رودربایستی دعوت کردید بعد هم اگه گفتن نه و اینجور نبوده بگو الحمدلله فقط با شما فامیل نیستیم فک و فامیل زیاد داریم نحوه دعوت کردن و زمانش هم بلدیم 

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
چقد  زودتر؟

دی ماه گفتن که عروسی بهمن ماه هست ولی دیروز اومدن کارت دادن حتی زنگ هم نزدن هیچ تاریخ دقیقی نگفتن ما تمام این مدت درگیر کارای خونه و بیرون و درس بودیم اصلا نمی‌توانستیم آمادشیم