مهگل70 مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 عنوان بیاین براتون صلوات بفرستم | مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 18 پست سلام هرکسی حاجت داره بگه براش صلوات بفرستم🤩برا منم دعا کنید۲ساله منتظرم مادربشم و امروز ششمین روز ای یو ای هستم برای بار دوم.... به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇 1399/12/21 | 09:41 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میزعسلی عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4027 چشم ممنونتم مهربون حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
آبی_ترین_آسمان عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 5460 سلام انشالله زودتر مامان خانوم بشیبرای امضای منم دعا کن خانوم دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
۱۹۸۸د عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1582 اسمم سحر، برای آرامش، گشایش مالی و خونه دار شدنم دعا کن، ممنونم منم برات حمد میخونمالهی به بهترین شکل دلت شاد شه و حاجت روا بشی ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد