2777
2789
عنوان

چرا کروناییها ایست قلبی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 43 پست

بنظرم بخاطر ترس از کروناست ، یعنی ویروس و بیماری نیست که میکشه ، بلکه اون ترس از بیماری قاتل جونشون میشه 

خاله ی من بیمار بود ولی داشت درمان میشد ، شب اخر که گفتن کرونا گرفتی ، بستریش نکردن گفتن میبریم خونه مراقبت میکنیم که متاسفانه ایست قلبی کرد و فوت کرد ، روحش شاد امروز هفتمش بود

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ایجاد لخته خون و آمبولی  یکی هم اینکه ممکنه ویروس مستقیم به عضله قلب بزنه

آمبولیه ریه اگه رفع نشه و حدود ده درصد از ریه لخته و خشک باشه به قول دکتر چی میشه؟ 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
آمبولیه ریه اگه رفع نشه و حدود ده درصد از ریه لخته و خشک باشه به قول دکتر چی میشه؟ 

کلا آمبولی خطرناکه اون لخته ها ممکنه تو جریان خون بدن قرار یگیرن و هر لحظه رگی رو مسدود کنن باید مدتها زیر نظر پزشک رقیق کننده مصرف کنن 

وای خانوما ترسیدم اینجوری گفتین شوهرم کرونا داره دارم سکته میکنم این حرفا رو شنیدم

نترس ۱۰ تا از اطرافیان من گرفتند همه هم سالم شکر خدا

من فکر میکنم همه کرونا دارند منتها خفیف و شدید داره

خیلی خفیف معلوم نمیکنه

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
وای خانوما ترسیدم اینجوری گفتین شوهرم کرونا داره دارم سکته میکنم این حرفا رو شنیدم

نه عزیزم این اتفاقا نمیفته اصلا اصلا خیالت راحت ببین تو ۱۰۰ درصد ۹۹ درصد خوب میشن اون یه درصد خیلی طرف حالش داغون و خودش دارای چندین بیماری زمینه ای شما اصلا نگران نباش صلوات ام المبین بفرست ان شاءالله باش دوره هیچ تو فکر نباش

نترس ۱۰ تا از اطرافیان من گرفتند همه هم سالم شکر خدا من فکر میکنم همه کرونا دارند منتها خفیف و شدید ...

نمیدونم شوهرم سرحاله فقط کمی تنگی نفس خیلی خفیف داره اینجوری گفتن استزس شدید گرفتم

هر کی اسم کاربریمو مسخره کنه خره ،چون هر اسمی زدم نیورد عصبانی شدم اینو نوشتم 

نگران نباش ، افراد و مقاومت بدنشون کاملا با هم متفاوته ، من خودم کرونا گرفتم و گذروندم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است