2777
2789
عنوان

تب

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط استامینوفن دیگه دارم میدم به الان باز دادم

پاشویه کن تند تند اگر بهتر نشد ببرش بیمارستان عزیزم

خوب میشه گلم استرس نده به خودت صلوات فرستادم برای کوچولوت📿🤲🏻

تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود مادر شدن همینه🥺🙏🏻

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨
عزیزم ساعت چند دادی؟ مدام پاشویه کن اصلا فاصله ننداز  سر وقت قطره ش که شد شیاف بذار

نیم ساعت پیش دادم دو درجه اومد پایین فعلا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پاشویه کن تند تند اگر بهتر نشد ببرش بیمارستان عزیزم خوب میشه گلم استرس نده به خودت صلوات فرستادم بر ...

دارم میکنم 😭 فعلا دو درجه اومد پایین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مگه هر شش ساعت بهش استامینوفن ندادی؟

هر چهار ساعت بهش دادم

ببین عزیزم نترس واکسن تا 5 صبح تبش افت میکنه الان تو اوجشه فقط پاشویه رو ادامه بده 

آره دارم میکنم ممنون ازت

عزیزم ساعت چند دادی؟ مدام پاشویه کن اصلا فاصله ننداز  سر وقت قطره ش که شد شیاف بذار

الان دوباره گرفتم شد 37/6 خوبه؟ 

آره خوبه خنک نگه داریش بالا نمیره  ولی یکساعت مونده به موعد بعدی دوباره ممکنه یه کم بالا بره & ...

آهان دستت درد نکنه 

قربونت ، من هفته پیش واکسن 18 ماهگی زدم و خلاص دیگه رفت تا 6 سالگی  ولی سر همه واکسن ها شب اول ...

ممنون عزیزم اومد پایین کلا شد 37/3 دیگه تب نداره خداروشکر