2777
2789

سلام دوستای گلم، دختر من کمبود شدید قد و وزن داره، الان ۲۳ ماهه هست و قد تقریبا ۸۵ و وزن ۹۶۰۰، دکتر بهش پودر کیدویت نوشته بود من خودم تا سه قوطی پشت سر هم بهش دادم تازه وزنش شده این، شما بیایید بگید چندتا قوطی مجازیم مصرف کنیم؟ اصلا برا رشد قد و وزن بچتون چیکارا کردین؟ کدوم دکترا بردین؟ خلاصه راه هایی رو رفتین و نتیجه گرفتین یا نگرفتین رو بگین؟ اینم بگم دختر من اصلا غذا نمیخوره، تا بیست ماهگی غذای میکس‌میخورد یک مدت غذای جامد دادم الان باز چیزی نمیخوره، به زور کلیپ روزی یک‌لیوان شیر گاو با سرنگ میدم و یدونه موز و یدونه دنت

من پدیا شور استفاده میکردم جواب میگرفتم واسه دخترم ولی وقتی قطع میکردم باز لاغر میشد داروخانه ای که ازش میگرفتم اسم یه دکتر معروف رو گفت که همیشه واسه بچش ده تا ده تا میگیره میده 

اگه از نظر مالی براتون سخت نیست همین پدیا شور دائما بدین سیستم ایمنی هم تقویت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدیا شور استفاده میکردم جواب میگرفتم واسه دخترم ولی وقتی قطع میکردم باز لاغر میشد داروخانه ای که ...

گلم من نمیدونستم همچین پودری هست، دکتر کیدویت نوشته بود و وقتی بیشتر تحقیق کردم با این‌ پودرها آشنا شدم، عزیزم چندتا قوطی مصرف کردین؟ البته پشت سرهم‌ بیشتر منظورمه

گلم من نمیدونستم همچین پودری هست، دکتر کیدویت نوشته بود و وقتی بیشتر تحقیق کردم با این‌وودرها آشنا ش ...

اولین قوطی که تموم میشد متوجه میشدم دخترم فرق کرده ولی تا سه تا قوطی مصرف میکردم مریض که میشد یا قطع که میکردم باز وزنش کمتر میشد ولی نه اینکه به وزن قبلیش برگرده باز خوب بود 

اولین قوطی که تموم میشد متوجه میشدم دخترم فرق کرده ولی تا سه تا قوطی مصرف میکردم مریض که میشد یا قطع ...

یعنی الان سه تا قوطی دادم دیگه ندم؟ و اینکه دوباره بخوام بدم چند وقت بینشون فاصله بندازم؟ راستی بچه گلت الان چند وقتشه و قد وزنش خوبه؟

یعنی الان سه تا قوطی دادم دیگه ندم؟ و اینکه دوباره بخوام بدم چند وقت بینشون فاصله بندازم؟ راستی بچه ...

نه من نظرم اینه که اگه میدی دیگه قطع نکن تا وزنش نیاد پایین فقط اگه یبوست گرفت آب بیشتر قاطیش کن

دخترم الان چهار سالشه بیست کیلوعه وزن تولدش یک و نیم بود

نه من نظرم اینه که اگه میدی دیگه قطع نکن تا وزنش نیاد پایین فقط اگه یبوست گرفت آب بیشتر قاطیش کن دخ ...

نه گلم دخترم همیشه شل هست، من میترسم برا کلیه ضرر داشته باشه، دختر منم ۲۳۰۰ وزن تولدش بود و ده روز بستری بود که وزنش شد ۲ کیلو

چقدر شما آب میدادی؟ آره گلم باید حتما از دکترش بپرسم

دختر من مایعات خیلی میخورد الان هم اونطوریه اصلا علاقه ای به غذای جامد نداره فقط سوپ و شیر و مایعات میخوره دقیق نمیتونم بگم ولی آب زیاد میدادم

دختر من مایعات خیلی میخورد الان هم اونطوریه اصلا علاقه ای به غذای جامد نداره فقط سوپ و شیر و مایعات ...

آره گلم دختر منم مایعات اونم فقط آب میخوره، ممنون عزیزم، ببخش‌خیلی سوال کردم انشاالله خدا دختر گلت حفظ کنه😘