2777
2789
عنوان

دختر نحس و بد قدم

883 بازدید | 17 پست

سلام من ۲۵سالمه مامانم تعریف می کرد منکه به دنیا اومدم بابام بیکار شد و یه دستش از کار افتاد تو ۳سالگی دیگه نتونستم صحبت کنم و تا الانم لکنت دارم و زندگی خانوادم توی خونه ی پدربزرگ پدریم تبدیل به جهنم شده بود و هر روز دعوا در حدی که حتی بعضی وقتا گاز نداشتیم غذا بپذیم بعدها هر کاری کردم حتی روزی ده ساعت درس خوندم و هیچی قبول نشدم تو کنکور چن تا خواستگار داشتم و ازدواجم جور نشد مادرم تومور مغزی گرفت و توی ۴۰سالگی با زجر فراوان و اینکه مدت زیادی پوشاکش می کردم و با سرنگ بهش غذا می دادم فوت کرد الانم ده روز بود که رفتم توی تولیدی کار کنم و تولیدی رو دیروز پلمپ کرد واقعا چرا بچه ها؟

😔😔😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همشون يه اتفاق بوده

به شما ربطي نداره ك نحس باشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو به خودت تلقین نکن عزیزم گناه تو چیه نگو اینجوری 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

تلقین و انرژی منفی

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

😐🤣 شوخی میکنی دیگه؟ الان نی نی سایت میترکه

دور از شوخی اصلا هم ربطی نداره تو به خودت تلقین نکن اینقدر انرژی منفی نده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کتاب معجزه ذهن برای رسیدن به ارزوها،صوتیشو از گوگل پلی دان کن و بشنو‌.کلا قانون جذب زیاد کار کن..به خودت تلقین کردی بدتر شده.به دیگرانم زیاد کمک کن و دیگم اصلا از این فکرا نکن.

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   

همش تلقینه چرا همچین فکری میکنی تولد یک دختر برای خانواده فقط بارش رحمته..شاید توبدنیا نمیومدی اوضاع ازون بدترمیشد..ذهنیتتو عوض کن 

بروسمت قانون جذب

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓