الزهراریحانه مدیر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 عنوان طب سنتی | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 53 پست سلام دوستان طب سنتی مطالعه زیادی داشتم اگر میخوایدمیتونم کمک تون کنم درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو.... 1399/12/20 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 سوال دیگه نیست؟ درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 ۱۱سالشه و تحرکشم زیاده گوشت توشیشه بخوره نون بربری بچه هافقط تقویت میخوان مشکلی ندارن فقط براشون تقویت بدین بلوط هم خیلی خوبه درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
سمردیس عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2317 گوشت توشیشه بخوره نون بربری بچه هافقط تقویت میخوان مشکلی ندارن فقط براشون تقویت بدین بلوط هم خیلی خو ... باشه عزیزمممنونم از راهنماییت😍😍🌹
taratanha عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1704 تهوع شدید و شبانه روزی در بارداری بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم.
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 تهوع شدید و شبانه روزی در بارداری سیرابی بخورید درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
taratanha عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1704 سیرابی بخورید مرسی گلم بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم.
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 خب سلام عزیزان من اومدم درخدمت تون سوالاتون بپرسین درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 سلام بله...باشه روزی یکی از اونا؟ آره روزی اگربتونی اونایی ک میش پودرکنی روروزی یک نخودکوچیک اونایی که نمیشه ام دوسه روزی یک استکان درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
niiikta عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 558 سلام عزیزم من ریزش موی شدید دارم ، تار موهام خیلی نازک شده ، منظم پریود میشم ، کف سرم به شدت چربه ، صورتم چربه ، کف پامم توی سرما سرد میشه ولی در دمای عادی سرد نیست میشه بگین طبعم چیه و چیکار کنم ریزشم قطع شه؟