2777
2789
عنوان

طب سنتی

316 بازدید | 53 پست

سلام دوستان طب سنتی مطالعه زیادی داشتم اگر میخوایدمیتونم کمک تون کنم

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یائسگی زودرس دارم 35 سالمه باید چیکار کنم تا خوب بشم

سلام عزیز استرس داری؟سیاه دانه زنجبیل زعفران رازیانه اسطوخدوس به صورت دمی هرروزبخورمداومت داشته باش میتونی ام باعسل قاطی کنی

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

برای ریزش مو ، پوسته زدن ، شوره چرب ، کم پشتی مو ،

چیا میدونی عزیزم

دکترم رفتم خوب نشده

برای لاغری هم بگی که دیگه ماهی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
سلام عزیز استرس داری؟سیاه دانه زنجبیل زعفران رازیانه اسطوخدوس به صورت دمی هرروزبخورمداومت داشته باش ...

سلام بله...باشه روزی یکی از اونا؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سلام گلم  برای درمان بواسیر چی خوبه؟  و اینکه کپسول گیاهی مصطکی عوارضش چیه؟  آخه م ...

یبوست دلایل مختلفی داره ولی شماهرروزناشتا یک نصف استکان خاک شیرروباترنجبین دوقاشق بجوشونین بخورین توی خورش تون قره قروت بریزین توی برنج توروغن زیتون بریزین 

این ک یکی مزاجش صفرادی هست دیگه نمیتونه چاق شه😑😑😑

خیلی زیادچاق نمیشه شماگوشت تن تون سفت؟ میخاین چاق بشین؟حلوای سویق گندم شیرخشک ام کمک میکنه برنج کته بخورین  شیرموزباکنجدفندق گردوویک تیکه کیک خانگی بخورین

چطور با طب سنتی ترکهای پوستیه سفید رو از بین ببریم روغنی روشی  چیزی داره

سلام خیلی کارخاصی نیست که کاملا خوب بشه ولی شماماساژ باروغن خراطین زیتون وگل بنفشه روامتحان کن ورزش ام بکن

خیلی زیادچاق نمیشه شماگوشت تن تون سفت؟ میخاین چاق بشین؟حلوای سویق گندم شیرخشک ام کمک میکنه برنج کته ...

من ۴۵ کیلوام با قد ۱۶۷ دیگه مطمئنم ب خاطر همین مزاجمه.....

اصلا گوشت ندارم ک ببینم سفته یا ن😑