2777
2789
عنوان

سوتی شوهرتون موقع سونوگرافی شما

2504 بازدید | 78 پست

من وقتی برای تعیین جنسیت پسرم رفته بودیم سونو دکتر گفت که پسره شوهرمم با صورت رفته بود تو دستگاه هی میگفت آخه از کجا اونجاشو دیدین من چرا نمی‌بینم مگه پسر باشه یه چیز دراز وسط پاش نمیشه دیگه دکتره  از خنده پخش زمین شده بود 🤣 اینم هی میگفت نازی آخه ببین اینکه چیزی نداره پس دختره بیچاره خیلی دختر دوست داره 😂😂😂

دیگه تا ماه نهم هر وقت می‌رفتیم سونو من از خجالت آب میشدم😑😂

چه سبک سره بی ادب . یه چیز دراز چطور روش شد پیش دکتره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز چند تا کلیپ جشن تعیین جنسیت دیدم پچمام ریخت😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

سوتی که نداد اما چون پسر دوست داشت وقتی گفتن پسره انقدر خوشحال شد و تابلو بازی در اورد خیلی از دکتره خجالت کشیدم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

خب ما ک خاطره ای از سونو با همسر نداریم چی 😊

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چه سبک سره بی ادب . یه چیز دراز چطور روش شد پیش دکتره

دکتر دوست صمیمیش بود منم با همسر دکتر سونو دوست صمیمی هستیم به خاطر همون در ضمن من خاطره گفتم خوشتون نیومده چرا توهین می‌کنین

من سونوهامو تنهایی میرم  ولی دوستم شوهرش خیلی دختر دوست داشته رفتن سونو  دکتر گفته بچه دختره  اینم شوهرش ذوق کرده هی میگفته دکتر دستت درد نکنه دکتر خیلی ممنونم دکتر خدا خیرت وای خدایا شکرت دختره 

دکترمن خیلی دختر دوست داشتم دکتر خسته نباشید دکتر راستی راستی دختر   خیلی زحمت کشیدی جبران کنم برات دکتر جووون  .....بعد منشی سونوگرافی گفته از خانمتون تشکر کنید 🤕

دوستم میگه من مثل منگلا فقط یه نگاه به دکتر میکردم یه نگاه به شوهرم 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)