2777
2789

راستش چندوقتی هست ناراحتم ، هر بار موهای دخترمو شونه میزنم چندتایی مو میاد تو شونه ش ، از حموم دراومدنی یکم بیشتره ، دلیلش چی میتونه باشه ؟شربت زینک میتونم بدون تجویزپزشک بخرم بدم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میریزه دوباره درمیاد.

نگران نباش.

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
برنج ک‌روزی یه وعده رو ک حتما میخوره ، چرا شربت خوب نیس ؟ 

برنج چیزی نداره که همش نشاسته اس. ندادی هم ندادی. گوشت و مرغ و تخم مرغ و پروتیین تو غذاش باشه 

یه خانم مستقل و قوی 
برنج چیزی نداره که همش نشاسته اس. ندادی هم ندادی. گوشت و مرغ و تخم مرغ و پروتیین تو غذاش باشه 

بخدا اینارم‌میخوره ، همین امروز صبحونه تخم مرع آبپز دادم ، ماست دوغ همه چی میخوره عین آدم بزرگ‌

یعنی کمبود آهن داره ؟شربت لیپوزوفر آهنه ؟ 

بله آهنه. ولی خوشمزه اس. دختر من فقط اونو میخوره. تحت هیچ شرایطی آهن بچه رو نباید قطع کرد. مطمین باشید که لازمه . وقتی بهداشت به همه میده . 

یه خانم مستقل و قوی