2777
2789
من کتونی از این مدل ژیگولی ها میخواستم فقط تا چهل داشت... من ۴۱ میخواستم نداشت💔😕 کفش های خانومانه ...

دقیقاااا منم اینجوریم، به مادرم رفتم، البته ایشون قدبلند هستن، آره واقعا  تو انتخاب کتونی خیلی اذیت می شم

😐🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل منی شما😕😕😕 کفش های زنونه همه تا ۴۰ هستن... گاهی گریم میگیره😓

من میگیم خوش بحالتون که پاتون بزرگه 

من پام کوچیکه سایز 36 

کفش میخوام بخرم همیشه مشکل دارم باید کلی بگردم 

کاش میشد حصار تن را شکستن ، بریدن ، پر کشیدن
من میگیم خوش بحالتون که پاتون بزرگه  من پام کوچیکه سایز 36  کفش میخوام بخرم همیشه مشکل د ...

نه بابا پای گنده بد تره خواهر... من خودمم لاغرم اصلا بهم نمیخوره سایز پام این باشه... مغازه دارا همیشه با تعجب نگام میکنن🤣

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
نه بابا پای گنده بد تره خواهر... من خودمم لاغرم اصلا بهم نمیخوره سایز پام این باشه... مغازه دارا همی ...

خخخخخخخخ به منم میگن پا کوچولو دست کوچولو 

قالب گفش ها م استاندارد نیست کفش 36 هم گاهی برام بزرگه باید کفی بزارم برای همین دوست ندارم با کفی بپوشم 

کاش میشد حصار تن را شکستن ، بریدن ، پر کشیدن
مگه من با شما بودم عزیزم که ناراحت میشی ای داد

اگه میخواستی فقط با استارتر باشی باید تو خصوصی میگفتی 

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
@ژیناگلمن   پشمااااش رو ببین 😆😆

وای اومدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh