2777
2789

پارسال یکی انجام داده بود راضی بودش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من ساال 95 اونجا زایمان کردم 

خوب بود نمیگم پرفکت چون زایمان اولم لاله بود و خیلی بهتر بود

اما تریتا هم در کل خوب بود عزیزم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساال 95 اونجا زایمان کردم  خوب بود نمیگم پرفکت چون زایمان اولم لاله بود و خیلی بهتر بود ام ...

ممنون عزیزم ماماهاش مهربون بودن؟کپسول درد دادن بهتون؟

باران کہ مےبارد تمام شهر پر از صداے من است ..من تنها نیستم تنها "منتظرم"
ممنون عزیزم ماماهاش مهربون بودن؟کپسول درد دادن بهتون؟

بله عزیزم خوب بود رفتار پرسنلشون کلا

اگه منظورتون پمپ در د هستش خودتون باید درخواست بدین و هزینش جداست

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
بله عزیزم خوب بود رفتار پرسنلشون کلا اگه منظورتون پمپ در د هستش خودتون باید درخواست بدین و هزینش جد ...

گار آنتونکس منظورم هست هزینشو نمیدونین شما؟

گار آنتونکس منظورم هست هزینشو نمیدونین شما؟

نه نمیدونم عزیزم 

انشاله که زایمان راحتی داشته باشید و نی ن تون سالم بیاد بغلتون

نه نمیدونم عزیزم  انشاله که زایمان راحتی داشته باشید و نی ن تون سالم بیاد بغلتون

ممنونم عزیزم