2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

530 بازدید | 18 پست

سلام

ماجراهای باردار شدن منو شاید خونده باشید از اول امسال درگیر همین موضوعم، بعد یه بارداری پوچ و یه تست مثبت که پریود شدم الان ۱۵ هفته باردارم و تست غربال اولم ریسک سندروم داون در اومد، دکترم گفت برم آمنیوسنتز.

حالا وقت گرفتم برای شنبه که برم اولی که گفت خیلی ترسیدم و مضطرب شدم ولی حالا آرومترم میگم فک کن از کارای روتینه دیگه اینم میشه خاطره، مثه سقط که فکرشم نمی کردم هیچ وقت اتفاق بیوفته.

کسی هست رفته باشه آمنیوسنتز؟

من از دکتر تارا بیمارستان قائم وقت گرفتم، کسی تجربشو داره؟

برام دعا کنید دوستان

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

من ریسکم ۱ به ۳۰۰ بود، سلفری نوشت ندادم

غربال دوم دادم که خوب بود.

ریسک های خیلی بالا و زیر ۱۰۰ آمینو توصیه میکنن، که همونم ۹۹ درصد جوابش خوبه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریسکم ۱ به ۳۰۰ بود، سلفری نوشت ندادم غربال دوم دادم که خوب بود. ریسک های خیلی بالا و زیر ۱۰۰ آم ...

برای من تو جواب تست نوشته ۱:۱۳۸ این یعنی چی؟

یعنی ۱ به ۱۳۸ مورد احتمال سندروم داون داره؟

شما انجام دادی آمنیو رو؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
آمنیو اسمش ترسناکه اصلا چیزسختی نیست خندت میگیره

آره از هرکی پرسیدم همینو میگه.

دوستم که تستش بدون ریسک در اومده بود میگف کاش منم میشد برم آمنیوسنتز خیالم راحت بشه همش فک میکنه آزمایشگاه اشتباه ممکنه کرده باشه.

برای من تو جواب تست نوشته ۱:۱۳۸ این یعنی چی؟ یعنی ۱ به ۱۳۸ مورد احتمال سندروم داون داره؟ شما انجام ...

یعنی از هر ۱۳۸ نفر که اینطوری بودن یکی بچش مشکل داشته.

پس شمام بالای ۱۰۰ ریسکت

چرا سلفری نمیدی؟ یه آزمایش خون. هزینش ۳۷۰۰ تا ۳۸۰۰

جوابشم یکی دو هفته ای میاد

جوابش هم ۹۹ درصده

مثل آمینو خطر سقط نداره

.

نه واسه من سلفری نوشتن شهرمون نداشت یکم درد سر میشد برم مرکز استان؛ با چند تا دکتر مشورت کردم گفتن غربالگری دوم بدی کافیه. که جوابش خوب بود.

نی نی من ان تیش بالا بود که آزمایش ریسک زد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

شما که سقط داشتی بهتره سلفری بدین نه آمینوسنتز چون ریسک سقط داره ...نگران نباشین این چندساله اومده قبلا که نبود اصلا .دوساله پیش چنان خواهرمنوترسوندن بنده خدا فقط اشک میریخت بعد که آزمایشگاه رفت که دیدن جقدر گریه کرده آزمایش نداده دکتر گفت من قول میدم بهت که بچه سالمه ۱۰۰ درصد...فقط بارداریشون عذاب کشید.خداروشکرم سالم بود

یعنی از هر ۱۳۸ نفر که اینطوری بودن یکی بچش مشکل داشته. پس شمام بالای ۱۰۰ ریسکت چرا سلفری نمیدی؟ یه ...

گفتم به دکترم گفت هم آزمایش هزینش بیشتره هم قطعی نیست ، الانم دم عیده برم آزمایش بدم دو هفته دیگه میاد میشم ۱۷ هفته مثبت یشه بازم باید برم آمنیوسنتز که دو هفته باز جوابش طول میکشه، باید زیر ۲۰ هفته قطعی بشه دیگه.

به هر حال دکترم گفت برو آمنیو خیالت راحت بشه.

شما که سقط داشتی بهتره سلفری بدین نه آمینوسنتز چون ریسک سقط داره ...نگران نباشین این چندساله اومده ق ...

من سقطم به خاطر باردادی پوچ بود اونم به سختی با دارو سقط شد از اول بارداریم هم به همین خاطر شیاف پروژسترون میذاشتم دکتر چک کرد گفت خونریزی لک بینی نداری دیگه تشخیص خودش بود گفت برم آمنیو.

من سقطم به خاطر باردادی پوچ بود اونم به سختی با دارو سقط شد از اول بارداریم هم به همین خاطر شیاف پرو ...

آهان چون خواهرم خودش باید انتخاب میکرد آمینو یا سلفری برا این گفتم.موفق باشید نگران نباش اشاالله بسلامتی بغلش میکنی

گفتم به دکترم گفت هم آزمایش هزینش بیشتره هم قطعی نیست ، الانم دم عیده برم آزمایش بدم دو هفته دیگه می ...

آره آمینو بیمه قبول میکنه اونو نه...وگرنه هزینه آزادش تفاوتی نداره!

دقیق تر که هست ؛ بعدش خیلی مراقبت کن تا چند روز، استراحت مطلق!

جوابش هم خوبه مطمئن باش❤

.

سونوت خوب بود، فقط آزمایش ریسک زد؟

آره آمینو بیمه قبول میکنه اونو نه...وگرنه هزینه آزادش تفاوتی نداره!  دقیق تر که هست ؛ بعدش خیل ...

آره سونو اوکی بود فقط آزمایش ۱ به ۱۳۷ بود.

دیروز رفتم انجام دادم آمنیو رو هزینش کلا با بیمم شد نزدیک ۳۰۰ تومن حالا تکمیلی احتمالا بقیشم بده.

درد خاصی نداشت کلا هم دو دقیقه طول کشید تو نوبت بودنش خیلی طولانی بود فقط.

الانم دیگه خونه خوابیدم استراحتم.

گفت دو سه هفته طول نیکشه جواب بیاد

آره سونو اوکی بود فقط آزمایش ۱ به ۱۳۷ بود. دیروز رفتم انجام دادم آمنیو رو هزینش کلا با بیمم شد نزدی ...

یه جواب فوری یه هفته ای میدن فک کنم، جواب اصلی دو هفته بعده

استراحت کن ، خیالت راحت سالم و سلامت نی نیت! 

یه جواب فوری یه هفته ای میدن فک کنم، جواب اصلی دو هفته بعده استراحت کن ، خیالت راحت سالم و سلامت نی ...

چیزی نگفتن که شماره بنیاد ژنتیک رو قبضش هست زنگ میزنم حالا. میوفته تو تعطیلات سال نو . 

مرسی از دعای خیرت انشالله که خیر باشه.