2777
2789

یکو سیصد پس انداز داشتم که بهمن ماه شوهرم بطور اتفاقی فهمید ازم گرفت چند روز پیش هم صدو پنجاه هزار تومن پس انداز مخفی داشتم اون لو رفت دیشب بهم نیگه ازت خوشم نمیاد گفتم چرا گف چون که دزدی  ... دلم داره میترکه دلم میخواد داد بزنم خونه مادر شوهرمم نمیتونم صدامو در بیارم حالم بده دیشب زیره لحاف اینقدر بی صداگریه کردم سرم داره میترکه نتونستم بخوابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجور مواقع ادم میفهمه چقد شاغل بودن زن خوبه ،

بهش قدرت و استقلال و جایگاه بزرگی میده.

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

چرا اون به تو میگه دزد؟؟ دزدی نکردی که 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

بگو خوبه همین دزده پس انداز داشت که یه شاه دزد پولاشو بگیره وگرنه شاه دزده میخواست چیکار کنه 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

خب تقصیر خودتونه

وقتی میگن زیر زیرکی از شوهراتون پس انداز نکنید برا اینه

یه عده میان میخورنت ک نه باید زن پس انداز مخفی داشته باشه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
وااا مامان من ۱۸ میلیون پسانداز کرد داد به بابام ..... هر سری همینجوری پس انداز میکنه....بابامم خی ...

همه مثل هم نیستننننن

کاش اینو بفهمید

نسخه زندگی یکی دیگ بدرد اون یکی نمیخوره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

چراقایم کنی ک ببینه! همونومیرفتی ی سکه پارسیان میگرفتی ی جاخوب میزاشتی براآینده ت، خب الان چی فکرکنه این پولا روکجا آوردی چطورپس اندازکردی، هرچی توذهنش بوده ب زبون آورده دیگه

انرژی مثبتشونم💕