2777
2789
عنوان

ناخنکار حرفه ای اصفهان

4215 بازدید | 46 پست

سلام خانما لطفا اگه کسیو میشناسین که کار ژلیش ناخن و کاشت خیلی خوب بی ایراد انجام میده معرفی کنید و پیجش رو هم بدین.ممنونم🎈💗

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

وضو و غسل نداره. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین وقتی ناخن اینا کاشت کردی دیگه باس بیخیال این چیزا شی😂 غسل جبیره واس مواقعیه که آب برا یه جای ...

خب ی چیز گفت جوابشو دادم وگر ن میدونم خودم🥺🤣خدا اینجوری که همه فکر میکنن نیس البته

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
جبیره داره

جبیره برای اون لحظه اس نه کل دوره ای که ناخن کاشته.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خب ایشون دنبال وضو و غسلش نیستن دنبال ناخن کارن وا

انگار پرسیدم ک آیا ژلیش ناخن غسل دارد یا خیر😐

عزیزم تو سالن الی شاه ناخنکاراش کارشون خوبه میتونی بری  ای دی پیجشو یادم نیست ولی سرچ کنی تو گ ...

مرسی عزیزم

خب ی چیز گفت جوابشو دادم وگر ن میدونم خودم🥺🤣خدا اینجوری که همه فکر میکنن نیس البته

قانون وضو و غسل از اول عدم وجود مانع بوده‌

خدای بی قانون رو که همه قبول دارن! نفس.

خدای قانون دار رو باید پرستید.