2777
2789
عنوان

ناخنکار حرفه ای اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 4315 بازدید | 46 پست
وای همینو بگو دیگه تو ناخن کاشتن ادمم دخالت میکنن😐

🤣🤣

والا خیلی از کارا هست که خیلیا میکنن و گناهه فک نکنم خدا برا یه ژلیش منو ببره جهنم😆

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
وای همینو بگو دیگه تو ناخن کاشتن ادمم دخالت میکنن😐

عزیزم توی کلمات من بی احترامی دیدی که بی احترامی میکنی؟

من جوری تربیت نشدم که جواب بی احترامی رو بدم.

زندگی هامون روی زندگی بقیه اثر دارن.

یه چیز واضحه.

آمار خیانت و عشق های چندوجهی و تبرج و خودنمایی ها رو توی همین سایت نگاه کنید

و پیش وجدان خودتون جواب بدید.

البته من اعلانات مربوط به این‌تاپیک رو بعلت جو بی احترامی چک نمیکنم.

موید باشید✋🏼

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣 والا خیلی از کارا هست که خیلیا میکنن و گناهه فک نکنم خدا برا یه ژلیش منو ببره جهنم😆

نه اون ژلیش و ناخن کاشتن نمی بره جهنم

ولی راه رو برای ورود شیطان به زندگیت باز میکنه‌

یا خدا یا شیطان.

راه خدا

راه نماز و وضو و غسله.

راه شیطان هم راه بی نمازی و ...

خودت انتخاب کن.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
قانون وضو و غسل از اول عدم وجود مانع بوده‌ خدای بی قانون رو که همه قبول دارن! نفس. خدای قانو ...

هرکس عقیده خودش رو داره اصلا من بحثم این چیزا که شما میگی نیست.ادم باید انسانیت داشته باشه خیلی از کارای دیگه ک گناهه نکنه خدا برا یه ناخن توبیخ نمیکنه کسی رو.شما اعتقادت رو واسه خودت نگه دار.خدا زیباست و زیبایی رو دوس داره.

ما نمیدونیم کی پیش خدا عزیزتره اونی ک ژلیش نمیکنه و گناهای دیگ میکنه یا اونی که یه لاک داره اما انسانیتم داره 

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
نه اون ژلیش و ناخن کاشتن نمی بره جهنم ولی راه رو برای ورود شیطان به زندگیت باز میکنه‌ یا خدا ...

اگه شما انقد سست هستی که با ی لاک راه شیطانو به زندگیت باز میکنی من مثل شما نیستم🤫🙃

اگه شما انقد سست هستی که با ی لاک راه شیطانو به زندگیت باز میکنی من مثل شما نیستم🤫🙃

خوشبحالت انقدر خوبی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
عزیزم توی کلمات من بی احترامی دیدی که بی احترامی میکنی؟ من جوری تربیت نشدم که جواب بی احترامی رو ...

یعنی شوهرت میاد به خاطر یه ناخن کاشته ولت میکنه؟یعنی خودتونم نمیدونین چند چندین

همسر من؟

نه عزیزم 

متاسفم که نمیدونین راه شیطان به زندگی باز بشه یعنی چی؟

همسر من الحمدلله رب العالمین... 

برم صدقه بدم. 

من خودم نمیکارم چون ناخنای خودم خوبن نمیشکنن ولی دیگ ی کاشت ناخن چیه ک انقددر شلوغش میکنین هووف

والا خلن

عزیزم توی کلمات من بی احترامی دیدی که بی احترامی میکنی؟ من جوری تربیت نشدم که جواب بی احترامی رو ...

خدا شفات بده.

دیوونه شدن ملت