2777
2789
عنوان

بریم واس حاجت روایی..بسم الله...

39 بازدید | 0 پست

خدایا هرکس در انتظار بچس دامنشو سبز کن 

خدایا شرایط خرید خونه رو برای زوجا فراهم کن 

خدایا به رزق حلال همسرای کاربرا برکت بده

خدایا هرکی دلتنگه خودت کمکش کن 

خدایا شغل خوب نصیب اونایی ک نیاز دارن کن 

خدای مهربونم عاشقای واقعیتو‌به هم وصل کن 

مشکل ازدواج جوونارو‌حل کن و‌بهشون بخت خوب بده 

در آخرمادر و‌برادر منم راضی کن بحثای قومیتی رو تموم‌من به عشقم جواب مثبت بدن من بنده پاک‌و کاری تورو انتخاب کردم رو سیاهم نکن تو‌جاده عشق...🙏🏻

آمیییییییییین🙏🏻

دعای مقاتل:

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»

خدايا چگونه تو را بخوانم و حال آنكه من منم، و چگونه اميدم را از تو قطع كنم و حال آنكه تو تويى، خدايا! آنگاه كه از تو نخواهم كه به من عطا كنى پس كيست كه از او درخواست عطا كنم؟ خدايا! آنگاه كه تو را نخوانم تا مرا اجابت كنى، پس كيست كه او را بخوانم تا اجابتم كند؟ ، خدايا! آنگاه كه به سوى تو زارى نكنم تا به من مهرآورى، پس كيست كه به جانب او زارى كنم تا به من مهر آورد، خدايا! چنان كه دريا را براى موسى (درود خدا بر او) شكافتى و نجاتش دادى، از تو درخواست مى كنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهايى بخشى، و بر من گشايش دهى گشايشى فورى نه دير، به فضل و مهربانى ات، اى مهربان ترين مهربانان.

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .