2777
2789
عنوان

گوش درد😣

513 بازدید | 10 پست

سلام به همه.

من یکی دوروزه گوشم درد میکنه و کمی ورم کرده

دلیلش و که خب میدونم..بخاطر هنذفری هامه!

اما نمیدونم چیکار کنم خوب بشه؟ راهنماییم کنید🙏🏻

(چون کلا من تنها چیزی ک درباره گوش میدونم اینه ک عفونت کنه پیاز خوبه واسش..همین و بس😐!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش حساسه چیزی تو گوشت نکنی حتما دکتر برو احتمالا عفونت داره باید دارو استفاده کنی

نه بابا..من هنذفریم ی چیز پلاستیکی داره بعد این افتاد ازش و گم شد..حالا همینطوری گذاشتم گوشم ک خب نباید میذاشتم دگه 

بخاطر همین درد میکنه..حالا فقط میخوام ببینم چطور میشه آروم کرد دردش و؟

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy

سلام دوست عزیز. گوش درد دلایل زیادی داره مثل عفونت و اینکه هندزفری دلیل گوش درد نیست. استفاده زیاد از هندزفری باعث ایجاد یکسری مشکل توی گوش میشه مثلا جرم گوش که این خودش باعث عفونت و درد گوش میشه. چون گوش خیلی حساسه اصلا خود درمانی نکن و برو پیش دکتر. من بهت دکتر علی کوهی رو معرفی میکنم یکی از برترین متخصصای گوش ایران که از امریکا مدرک داره. ادرس سایتشو می زارم بهش سر بزن چون مطالب خیلی خوبی در مورد گوش و مشکلات اون مثل عفونت گوش، وزوز گوش، خون ریزی گوش و ... داره. به نظر من این دکتر و کلینیک گوش تهران از برترینا توی تهرانن حتما بهشون سر بزن. 

https://drkouhi.clinic/ 

اینم ادرس و شماره تلفنشون:

تهران، خیابان ولیعصر - توانیر - روبروی بیمارستان دی - ساختمان پزشکان

0218884831