2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم کی راست میگه😣😣

407 بازدید | 47 پست

سلام تو بد شرایطی هستم لطفا کمکم کنید .همسرم چندماهی هست که با پدرم کار میکنه باهم زیاد سازش ندارن مخصوصا این اواخر .امروز خواهرم بهم پیام داد گفت میخوام یه چیزی بهت بگم دلم نیومد ندونی گفتش چندوقت پیش بردیا برادرم که پنج سالشه دست شوهرم سیگار دیده میره خونه به مادرم اینا میگه شوهرمم به مامانم اینا گفته محسن یعنی شوهرم هرنیم ساعت از مغازه میره بیرون سیگار میکشه امشب عصبی شدم همونموقع به شوهرم گفتم اونم جون بچمونو قسم خود گریه کرد گفت من اصلا سیگار نمیکشم حتی گفت بیا الان بریم خونه پدرت اینا اما من گفتم شبه نرفتیم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرمم گعت تروخدا منو وسط ننداز بابابفهمه بهت گفتم دعوا میکنه حالا موندم چیکار کنم اخه بابام برای چی باید اینجوری بگه.از طرفی هم شوهرم قسم بچمونو خورد دارم دیوونه میشم میخوام مطمین بشم .بنظرتون برم از همکاراش بپرسم یواشکی جوری که شوهرم یا پدرم متوجه نشن یا نه  وفتی بابامو شوهرم نشستن از بابام بپرسم مگه محسن سیگار میکشه .از طرفی بابام خیلی عصبیه میترسم با مامانم اینا دعوا کنه بخدا موندم چیکار کنممممم😭😭😭😭😭

شوهرت عصبی نکن اگر پیش بگیری بیشتر عصبی میشه دیگه جلو روی خودتم سیگار میکشه برا شم مهم نیست

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
یعنی شوهرم دروغ میگه اخه گفت بچم تیکه تیکه بشه اگه من سیگار میکشم دست گذاشت  رو قران

احتمالاشوهرت راس میگه

این جمله که حرف راستو باید ازبچه شنید مال قدیمه نه الان ک بچها هفت خط شدن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

دلت خوشه ها به چه چیزایی گیر میدی و مهم میدونی سیگار مگه چه اشکالی داره  اگرم میکشه بزار بکشه ب ...

وا چه ربطی داره .هر کسی براش یه چیزایی تو الویت هست این خط قرمز من بود