2777
2789
عنوان

این زگیل تناسلیه؟

304 بازدید | 15 پست

یکی این رو داشت نمی‌دونم زگیله یا نه ولی ،یدونه بود فقط ،،مثله جوش نیست ولی بلنده یخورده و رنگ پوسته طرف بود،ترسیدم چیزی نباشه ولی تاحالا ک واسه من ک باهاش رابطه داشتم مشکلی ایجاد نکرده

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه زگیل تناسلی بیرون نمیزنه.ینی ممکنه الودگیش تو بدن لاشه و نشونه نداشته باشه.بهتره ک ازمایش بدید.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چیزه ماله طرف بوده.گوگولی مگولی کردن تموم شده.عکسه چی رو بده

😉😉😉😉😉😂😂😂😂😂😂

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

زگیله.از اینا که بعضی ها رو اغسا اقسا اقصا اغثا نقاطه بدنشون دارن.

اگر نشد بایا کن

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.