2777
2789

دوستان من پسرمو تو یک سال و نه ماهگی بردم دکتر غدد و متابولیسم رشد کودکان ، ایشون فوق تخصص داشتن و بهترین دکتر تو شیراز بودن ، اول از هر کاری یکسری آزمایش تخصصی نوشت و گفت از مچ دستش عکس بگیر بیار همه این کارا رو کردم گفت بچت الان استخوان بندی یک کودک ۱۵ماهه رو داره نه ۲۱ ماهه رو . و گفتن شربت آرژیتال بهش بده تا ۶ ماه بعد بیارش تا ببینم چه تغییری کرده اگر به حد نصاب معمول رشد نرسیده بود باید تزریق رو شروع کنی و گفت خوب کردی که الان آوردیش ، پسرم موقع تولد قدش ۵۲ بود که جز نوزادان بلند قد محسوب میشد اما حالا بشدت زیر خط قرمز بود

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من پسرمو تو یک سال و نه ماهگی بردم دکتر غدد و متابولیسم رشد کودکان ، ایشون فوق تخصص داشتن و ب ...

سلام‌گلم‌این دکتر اسم و‌آدرسش کجای شیرازه میشه بهم‌بگی؟واینکه تاثیری روی رشد بچتون داشت؟پسر مندخیلی لاغره قدش خوبه

سلام‌گلم‌این دکتر اسم و‌آدرسش کجای شیرازه میشه بهم‌بگی؟واینکه تاثیری روی رشد بچتون داشت؟پسر مندخیلی ...

تو ملاصدرا خانم دکتر زهره کرمی زاده اسمشو بزن نت آدرس و تلفنشون برات میاد مطب شلوغه زود برید که بهتون وقت بدن...والا به پسر من گفتن شش هفت ماه این شربته رو بخوره که بدنش آماده تزریق بشه خرداد دوباره نوبت داریم

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
تو ملاصدرا خانم دکتر زهره کرمی زاده اسمشو بزن نت آدرس و تلفنشون برات میاد مطب شلوغه زود برید که بهتو ...

سلام عزیزم قد بچتون بلند تر شد امپول تزریق کردین کامل توضیح میدین چه کارایی کردین 

سلام عزیزم قد بچتون بلند تر شد امپول تزریق کردین کامل توضیح میدین چه کارایی کردین 

سلام عزیزم ما خرداد رفتیم گفت باااااید هورمون بزنید اما قبول نکردیم چون روح و روان بچه برامون مهمتره ، شوهر من ۱۷۰ قدشه اما دکتره ، موفقه و برای زن و زندگیش و جامعه اش نمونه س. یکسال تموم به بچه همه جوره رسیدم و الان الحمدلله خیلیم با هم سن و سالش فزق نداره ، منتظرم ببین شش سالگی که میگن بچه یه حرکت قدی داره چی میشه

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
سلام عزیزم ما خرداد رفتیم گفت باااااید هورمون بزنید اما قبول نکردیم چون روح و روان بچه برامون مهمتره ...

سلام گلم پدیاشور و نوتریژن قد بدید جواب میگیرید ۸ الی ده سانت تو سه دوره استفاده بیشتر میشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینستاپیج های معتبر زیاد هست سایت هم دارند..هانیسا بی بی .هانیذ بی بی