2777
2789
عنوان

شوهرخوب وجود داره آیا؟؟؟ 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 105 پست
من تا درسش تموم شه شبا پیشم نیست بعدشم طرح بره بازم پیشم نیس وقتی دیگه مطب زد شبا پیشم  هی خدا ...

آهان شما همونی بودی که خودت مامایی خوندی همسرت پزشکن ....الهی عزیزم انشالله میرسه اون روزا ....عوضش وقتایی که پیش همید نهایت استفاده رو ببرید و خوش بگذرونید 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکن؟  تنهایی بعد؟

بله 

اره دیگه خب ی سری شبا خودمم شیفت شبم یا لانگ عصرم دیگه تنها نیستم ولی شبایی که مثل امشب من افم اون سر عمل خیلی اذیت میشم 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

من دیدم درمورداجتماع تغییرکرد تو نی نی سایت

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

آهان شما همونی بودی که خودت مامایی خوندی همسرت پزشکن ....الهی عزیزم انشالله میرسه اون روزا ....عوضش ...

اره گلم 

شبایی که نیس میام نی نی سایت ولی دلمم براش تنگ میشه وقتایی هم که حس خب درس هم داره باید اونارو هم بخونه یا مثلا تا دیر وقت پای گوشی مقاله ترجمع میکنه به خاطر مسائل دانشجویی و فشار مالی کنار کارش مشاور کنکور هم شده خیلی درگیریم کلا 

کم می تونیم کنار هم باشیم 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

شوهر من اتفاقا یبار خواستم درموردش تاپیک بزنم واز خوبیاش بگم 😍اتفاقا منم اینقد از بدی شوهرهای نی نی سایت خوندم 

احساس میکنم فقط شوهر من خوبه😅

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بله هست زيادم هست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دیدم درمورداجتماع تغییرکرد تو نی نی سایت

چه تغییری دقیقا .....برای من خوب بود ...با تجربه شدم خیلی چیزا یاد گرفتم ...سعی کردم چیزای خوبو یاد بگیرم وقدر داشته هامو بدونم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍