2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من اقتصادی زندگی میکنه ۳ تاخونه داره اونوقت دخترش آرزوی برف شادی داره

دوست من خونه و ماشین و کلی طلا داره اما خورشت میپزه با ۵۰ گرم گوشت برای خودش و شوهرش و بچه اش

اصلا میوه نمیخره ، میوه را خونه بقیه میره میخوره

تا حالا برنج ایرانی نخورده

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
دوست من خونه و ماشین و کلی طلا داره اما خورشت میپزه با ۵۰ گرم گوشت برای خودش و شوهرش و بچه اش اصلا ...

اینا خسیس بازیه . اون طلا ماشین چه بدردش میخورن . مگه میشه تو قبر ببرن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
چی بگم واقعا مدل زندگیش اینجوریه ...مثلا من پرتقال خریدم ، تعجب کرد که وای گرونه

😑😑😑😑الان همه چی گرونه .فکر کنم اینا هوا میخورن با آب فقط . سر ماه یه حالی به خودشون بدن یه کف دست نون با آرد دولتی بخرن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
دوست من خونه و ماشین و کلی طلا داره اما خورشت میپزه با ۵۰ گرم گوشت برای خودش و شوهرش و بچه اش اصلا ...

چ بگم اینجوری دیگه خوب نیست 

میخوام نباشه وقتی آدم خودش نخورد بقیه چرا بخورن وقتی مردی