عاجزانه ازتون میخام بچههاتون رو درست تربیت کنین. بخدا بچه تربیتش مهمتره و تنبیه و دعوا هم میخاد. اینجا چون مامانا زیادن گفتم این نکته رو بگم. بنده خدای مهمون ما بود بچهش تماااام شیرنی های دیس رو برداشت ی گاز زد یا تومشتش فشار داد انداخت رو میز.. خیارهارو ی دندون زد گذاشت سرجاش.. یا مورد دیگه مداد برداشت شرو کرد خط خطی کردن رو میز.. و در این موارد مامانه با آرامش میگف نکن پسرم.. اینکار خوبی نیس !!!! بابا اصول تربیتیتون رو نگه دارین برای منزل خودتون !! خونه مردم باید بپری مداد رو ازش بگیری یا دعواش کنی دست نزنه ب میز.. موافقت خودتون رو اعلام کنین خاهشا. مخالفت هم نداریم.
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شدهاند…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
با تچکر اه. شما هم توی کرونا بنده خدارو مهمون نکن.با تچکر
ما ک عمرا مال این حرفا نیستیم خخخخخ وقتی زنگ میزنن یع ربع دیگه دم خونتونیم چیکار کنیم دیگه.. بگیم کرونا نشسته رو مبل ؟ نمیشه دیگه
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
موافقم من مثل سایه دنبالش بودم الان بزرگ شده میفهمه کم و بیش
ایول
بچت پسره؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
موافقم من مثل سایه دنبالش بودم الان بزرگ شده میفهمه کم و بیش
آره بضی مادرا خداییش خیلی باشخصیتن.. مورد هم داشتیم ک تو خونه ما حتی به بچهش میخاسته شیربده یه پارچه پهن میکرده میشسته روی اون. ولی بضیا خداییش روعصابن. بعدم براحتی میگن ببخشید دیگه بچهس نمیدونه که اینکارا بده !!! تو هم باید لبخند بزنی بگی اره دیگه اشکال نداره
بچه رو یه جا تنها گیر میاوردی یه چشم غره بهش میرفتی😄
نه من معمولا میبرم تواتاق موهامو میریزم تو صورتم میام سراغش.. ولی خدا منو ببخشه دخترعموم چن روز قدرت تکلمش رو از دست داد هیشکی نفهمید چرا فقط خودش فهمید ک چرا خخخخخ