2821
2789
عنوان

دوستاتونو تگ کنید و .........

| مشاهده متن کامل بحث + 4144 بازدید | 1288 پست
@آناتا     ندا جون ارزو میکنم همیشه خنده رو لبات باشه و دلت غصه نداشته باشه ❤️🌸

مرسی سوگلی قشنگم

ان شاالله رود زود عروس شدنتو ببینم مهربون💓💓💓

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@mp74 و دراخراین کاربرگنهکار برای تموم کسایی ک تو زندگیش شناخته چ تو فضای مجازی چ واقعی چ خوب چ بد ارزو میکنه همه تو زندگیشون خوشبخت وکامروا شن دلشون شاد لبشون خندون تنشون سالم وموفقیت شامل تک تک لحظاتشون باشه همیشه بگن وبخندن وغموغصه ای نداشته باشن حال دلشون همیشه خدا اروم وشاد باشه آمین😊💙

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  

@nafasam1370  

@zzahraa7575  

@shadiqueen  

@fereshte1994 دلتون شاد و لبتون خندون بمونه خشگلا

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزی تو.... 💞🌹💞💓💗این چه حرفیه🌷 دوستم میشه یه خواهشی کنم؟  برام دعا میکنی؟ امروز حالم گ ...

انشاءالله به خواستت برسی به هر حاجتی که داری برسی البته اگه به صلاحته 

اگه لایق باشم حتما عزیزم 😍😍❤️❤️❤️

من خودم تو این مواقع زیارت عاشورا گوش می‌کنم یا سوره یاسین خیلی حالم خوب میشه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

@nilnaz  

@بهااار۷۸  

@نسرین۳۲۲ دلتون شادولبتون خندون عزیزای دل  

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام قشنگم... شبت پرستارع🙆‍♀️❤️😍.... آرزو میکنم... خوشبخت ترین باشی🙆‍♀️❤️🤤🤤

عشقی❤️❤️❤️😍😍😍😍

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
2825
2823
2791
2779
2792