2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله دار و لکه بینی

2519 بازدید | 19 پست

امروز بیبی چک زدم.بعد از اینکه دیدم خط تی رنگ نداره گذاشتمش کنار.الان دیدم هاله انداخته.5 روز گذشته از موعدم.غروبی دل درد گرفتم و لک قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم

یعنی مثبت کاذبه؟؟؟

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه منم همین علائممو داشتم دقیقا لک لانه گزینه البته خون نباید باشه ها یا قهوه‌ای یا صورتی یا زرد

زمانی که لک لانه گزینی دیدی درد پریود هم داشتی؟

اخه من یه هفته قبل پریود لک قهوه ای دیدم گفتم شاید لانه گزینیه.تاحالا این مورد پیش نیومده بود

زمانی که لک لانه گزینی دیدی درد پریود هم داشتی؟ اخه من یه هفته قبل پریود لک قهوه ای دیدم گفتم شاید ...

ب شدت درد پریود داشتم لکه بینی من چن روز بعد از عقب افتادن پریودم بود البته‌ نموند 🤦‍♀️سقط شد بخاطر تیروئیدم

ب شدت درد پریود داشتم لکه بینی من چن روز بعد از عقب افتادن پریودم بود البته‌ نموند 🤦‍♀️سقط شد بخاطر ...

الهی بگردم😢😢😢الان نینی داری؟

نه عزیزم حاملگی اولم بود الان 1 ماه میگذره😊

ایشالا خدا از بهتریناش هر موقع که میخوای بهت بده🤗

ایشالا خدا از بهتریناش هر موقع که میخوای بهت بده🤗

مرسی عزیزم انشاالله خدا  ب همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده❤️😘انشالله شمام حاملگی خوب بدون دردسری داشته باشی❤️❤️

مرسی عزیزم انشاالله خدا  ب همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده❤️😘انشالله شمام حاملگی خوب بدون درد ...

قربونت برم گلم.دعا کن باشه