2777
2789

اگه خدا بخواد قراره یه جشن کوچیک واسه عروسی بگیریم بعده اینکه پارسال بخاطره کرونا نتونستیم مراسم داشته باشیم

حالا تو انتخاب اهنگ واسه رقص تکی ودونفره موندم🤔شما چی پیشنهاد میدین؟

بهترین اتفاق از امو بند/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابی 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

عشق سابق محمدرضا عشریه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

من با اینکه تا الان ن دوست داشتم و عاشق شدم ولی رگ خوابو خیلی دوست دارم هر وقت گوش میدم گریم میگیره😑😂

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
خودت یه روز میفهمی من واسه توچی هستمممم عاشقموعاشقم باش وقتی ترومیپرستممم😁😁قدیمیه ازهایده ولی واق ...

وای خدا یه روزمو بزارم اینایی که گفتینو دان کنم وگوش بدم ،دلم میخواد رقص داشته باشه و احساسی باشه،مرسی بچه ها

آهنگ نازنین  از احمد سعیدی

آهنگ a thousand years

آهنگ آرزومه از منصور 

اهنگ شیرین از منصور

آهنگ زندگی با تو از معین

اهنگ یاسمین از امید

زنگ صدا از راشید

قدیمین ولی دلو هیچ وقت نمیزنن😏👌

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
وای خدا یه روزمو بزارم اینایی که گفتینو دان کنم وگوش بدم ،دلم میخواد رقص داشته باشه و احساسی باشه،مر ...

بنظرمن ایچکدوم اهنگا به اتداره آهنگای عارف دلنشین نیست..یکیش کی بهترازتو..یکیشم گمونم اسمش موهای پریشون همچین جیزی بود برارقص عروس عالیه

خدایاشکرت
آهنگ نازنین  از احمد سعیدی آهنگ a thousand years آهنگ آرزومه از منصور  اهنگ شیرین از من ...

عزیزم مرسی چقد اهنگ شیرین منصور قشنگ بود،اگه بازم به ذهنتون رسید بهم بگین،خیلی شاد بود خوشم اومد😍😘😘😘

بنظرمن ایچکدوم اهنگا به اتداره آهنگای عارف دلنشین نیست..یکیش کی بهترازتو..یکیشم گمونم اسمش موهای پری ...

اهنگای عارف که حرف ندارن ولی به نطرتون کی بهتر از تو قدیمی نشده؟

اهنگای عارف که حرف ندارن ولی به نطرتون کی بهتر از تو قدیمی نشده؟

عزیزم عروسی شماست نظرخودت مهمه ابن چیزام سلیقا ایه ولی مثلا اهنگ ارون افشار ورضابهرام یه مدت رومدبود ولی زود خزشدن اهنگای خواننده های معروف مثل عارف مثلا همیشه رو مده بازاینانظرمنه خودت باید انتخاب کنی

خدایاشکرت
عزیزم مرسی چقد اهنگ شیرین منصور قشنگ بود،اگه بازم به ذهنتون رسید بهم بگین،خیلی شاد بود خوشم اومد😍😘 ...

۲تا آهنگ اول آهنگایین که تو عروسیم باهاشون رقصیدم و خاطره خوبی دارم

خواهش گلم باوشه😘

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها