دانش اموز نیستم بعد چند سالم میخوام کنکور بدم دهم که نهایی نیست میگم فقط کتاب زیستش رو بگیرم باید تست بزنم دیگه کتاباش رو میخوام چیکار کنکوریا نظرتون رو بگید لطفا
کتاباشو نمیخواد بگیری همون زیست کافیه کتاباش هم کتاب سالای قبل بگیر یا دست دوم بگیر ارزونتر در میاد
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بخوای من کتاب تستایی که با تجربی مشترکه مثل ریاضی و فیزیک و شیمی میتونم با قیمت کم بهت بدم و کاملا نو هستن
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
برای نهایی عمومی ها که کتاب عادی کافیه نمونه سوال هم از گوگل دانلود کن و برا تخصصی ها هم که کتابا بدردنمیخورن چون بیشتر معلما هم حتی جزوه میدن کسی از روی کتاب تدریس نمیکنه
شمام کنکوری هستی ؟زیست IQ شیمی مبتکرانفیزیک نشرالگو ریاضی مهر و ماه اینا رو برای منبع اول میخوام بگی ...
من کنکورمو امسال دادم من بیشتر منابع ام خیلی سبزه ولی ریاضی گاج هم دارم و نشر الگو دارم بقیه اش همش خیلی سبزه