2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونستم یه زمانی فلک تو رو از من دور میکنه و مقابلم قرار میده و اینجوری میزنه و میرقصه فلک

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

میگه من اینجور نمیدونستم که هیچ زمانی روزگار من رو از تو جدا کنه

من رو جلوی خودش گذاشته و بازیم میده روزگار و میرقصه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

فکرشم  نمی کردم هیچ زمانی روزگار تو رو از من جدا کنه

منو بذاره  جلوش و اینجوری بزنه برقصه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونستم زمونه تورو ازمن جدا کنه و زمونه به سازخودش برقصه😁تااین حدتونستم معنی کنم

عهههه شما عزیزم؟ مگه ترکی؟

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
عهههه شما عزیزم؟ مگه ترکی؟

منظورم شمایی بود😄

اره منم میخواستم اینو بگم اشتباه نوشتم😂

😄