سلام بچه ها حالتون خوبه ... شوهرم متاسفانه شیشه میکشه و سه بار من تا حالا ترکش دادم ولی دوباره متوجه شدم که رفته سراغ مواد ... خیلی داغونم ... چیکارکنم؟به نظرتون این بار هم بهش فرصت بدم یا ازش طلاق بگیرم؟
پس تا دیر نشده فکری به حال خودت بکن ببخشید واقعا نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعیده کسی که معتاد به شیشه بشه بتونه ترک کنه اخلاقش چطوره بی دلیل کتک نمیزنه یا شکاک بشه بهت؟
پس تا دیر نشده فکری به حال خودت بکن ببخشید واقعا نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعیده کسی که معتاد به شیشه ...
فامیل ما بخاطر بچه اش ترک کرد.البته ترس افتاد پشتش زنش رفت کایت و داشت کارا طلاقو میکردیه روزم انداختش بازداشتگاه اونم واقعا سرش به سنگ خورد رفت انجمن و کمپ و خلاصه ترک کرد.خدایی مدتی که میکشید زن بدبختو خیلی میزد و شکااااک
ببین حالا که بچه نداری فقط برو اصلا برنگردکه پشتتم نگاه کنی،اون اگر تو رو یا زندگیشو دوست داشت اینکارو نمیکرد پس اولویتش تو نیستی پس تو چرا میخوای زندگیتو وقف کسی کنی که تو اصلا براش مهم نیستی،برو تو زندگی واقعی و ببین که چه زن موفق وخوشبختی خواهی شد،اگر بمونی اون تو رو هم با خودش به چاه میبره
پس تا دیر نشده فکری به حال خودت بکن ببخشید واقعا نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعیده کسی که معتاد به شیشه ...
اون اوایل که معتاد شده بود من نمیدونستم ..اخلاقش خیلی فرق کرده بود به شدت بد بین و شکاک .. دست بزن داشت ... بعد از ۶ماه فهمیدم که شیشه میکشه .. تنهاست نزاشتمو ترکش دادم ... بعد از دوماه دوباره رفت سراغ مواد ..سریع متوجه شدم بازم ترکش دادم دوباره بعد از یه ماه رفت سراغش ... واقعا دیگه خسته شدم ... از یه جهت دوسش دارم از یه جهت جوونیم داره فقط صرف ترک دادن اون میشه ... از زندگی هیچی نفهمیدم ... هر روزم داره با استرس میگذره