2777
2789
عنوان

شوهرم شیشه می‌کشه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 22271 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تا دیر نشده فکری به حال خودت بکن ببخشید واقعا نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعیده کسی که معتاد به شیشه ...

فامیل ما بخاطر بچه اش ترک کرد.البته ترس افتاد پشتش زنش رفت کایت و داشت کارا طلاقو میکردیه روزم انداختش بازداشتگاه اونم واقعا سرش به سنگ خورد رفت انجمن و کمپ و خلاصه ترک کرد.خدایی مدتی که میکشید زن بدبختو خیلی میزد و شکااااک

دوستت دارم خدا💞
نه بچه ندارم

ببین حالا که بچه نداری فقط برو اصلا برنگردکه پشتتم نگاه کنی،اون اگر تو رو یا زندگیشو دوست داشت اینکارو نمیکرد پس اولویتش تو نیستی پس تو چرا میخوای زندگیتو وقف کسی کنی که تو اصلا براش مهم نیستی،برو تو زندگی واقعی و ببین که چه زن موفق وخوشبختی خواهی شد،اگر بمونی اون تو رو هم با خودش به چاه میبره

زنگ بزن کمپ بیان ببرنش ۶ماه باید کمپ باشه زود بیرون نیارینش اگه میشه ۱سال کمپ باشه زیر شش ماه دوباره شروع میکنه به کشیدن

خودش هم باید بخواد ترک کنه

باهاش صحبت کن حیف جوانیش نیس شیشه بکشه

سعی خودتو کن انشالله ترک میکنه هر چی زودتر بهتر میتونه ترک کنه

پس تا دیر نشده فکری به حال خودت بکن ببخشید واقعا نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعیده کسی که معتاد به شیشه ...

اون اوایل که معتاد شده بود من نمی‌دونستم ..اخلاقش خیلی فرق کرده بود به شدت بد بین و شکاک .. دست بزن داشت ... بعد از ۶ماه فهمیدم که شیشه می‌کشه .. تنهاست نزاشتمو ترکش دادم ... بعد از دوماه دوباره رفت سراغ مواد ..سریع متوجه شدم بازم ترکش دادم دوباره بعد از یه ماه رفت سراغش ... واقعا دیگه خسته شدم ... از یه جهت دوسش دارم از یه جهت جوونیم داره فقط صرف ترک دادن اون میشه ... از زندگی هیچی نفهمیدم ... هر روزم داره با استرس میگذره

ببین حالا که بچه نداری فقط برو اصلا برنگردکه پشتتم نگاه کنی،اون اگر تو رو یا زندگیشو دوست داشت اینکا ...

احساسم پا رو عقل و منطقم می‌زاره .... اصلا نمی‌دونم چیکار کنم