2777
2789

سلام و روز بخیر 

من معلم پایه ششم ابتدایی هستم

با توجه به اینکه کاربران عزیز در سنین مختلفی هستن هم مادر دانش آموز داریم هم خود دانش آموز

میخواستم یه مشورتی از تون بگیرم

تا قبل از این اموزش مجازی تدریس مهارت های اساسی ونکات اخلاقی تربیتی خیلی برام راحت بود

در کلاس میبستم صندلیارو گرد میچیدیم وهر هفته دو جلسه میزاشتیم برای صحبت وتبادل تظر 

خیلیم حوب ومفید بود بازدهی بالاییم داشت

ولی الان

خیلی جای مانور ندارم

فیلم درس میکنم در باره نکات اخلاقی واساسی ولی احساس میکنم اون تاثیر رو نداره

گاهیم بحث پیش میارم تو کلاس ولی اون مشارکت رو نمیبینم

از طرفی همه چیز حالت بایگانی داره ممکنه یکی حرفی بزنه وپخش بشه تو فصای مجازی

الان میخوام به عنوان مادر یه دانش اموز 12 ..13 ساله یا خود دانش آموز بگین دوست داشتین در مورد چه مسائلی تو این سن صحبت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش که درس نمیشه ازمون تیز هوشان فقط هوش بجه هارو میسنجه دیگه ازمون درسی نیست

خب هوششونو درباره مسایل درسی میسنجه دیگه 

به‌نظرم کلاس تست یارفع اشکال می‌تونه مفید باشه واسشون

به نام خداوند رنگین کمان...
خب هوششونو درباره مسایل درسی میسنجه دیگه  به‌نظرم کلاس تست یارفع اشکال می‌تونه مفید باشه واسشو ...

25 ساعت در هفته درسه ...در کنلرش کلاس تقویتیم میرن قطعا 

به نطرم یکی دو جلسه بحث ازاد بد نباشه

به صورت سر بسته صحبت میکنم مثلا انتخاب دوست ..تصمیم گیری ولی خیلی نمیشه وارد شد متاسفانه فضا رو برام ...

درمورد فشار اقتصادی که روی شونه خیلی از پدرو مادرا فشار زیادی آورده حرف بزنید 😢😢😢

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
درمورد فشار اقتصادی که روی شونه خیلی از پدرو مادرا فشار زیادی آورده حرف بزنید 😢😢😢

اتفاقا صحبت میکنیم وهمش سعی میکنم بهشون بفهمونم تا میشه این روزا یکم پدر ومادرشون درک کنن

😍😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی ممنون که وقت گذاشتی

من خودم معلم پنجمم توی کلاسم چون دانش آموز دختر داشتم درمورد بلوغ و پریودی صحبت میکردم و خیلی هم خانواده استقبال میکردن ولی امسال مجازیه توی گروه نمیشه چندان این بحث را پیش کشید احتمال این که پخش بشه زیاده و متاسفانه خیلی ها اصلا دید خوبی به این قضیه ندارن