2777
2789

خواهشاً هر کس میدونه و میتونه کمک کنه واقعاً مشکل دارم و
میخوام سیم کارتمو از گوشی آیفون بندازم تو سامسونگ اما به اس ام اس هام احتیاج دارم 

یعنی دوتا از اس ام اس ها خیلی مهمه
احیاناً نمیپره
چکار کنم که نپره
هر کی کمک کنه کلی دعاش میکنم🙏🏻

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کپی کن تو وات یا تل ذخیره‌اشون کن یا با همون آی مسج واسه یکی از اعضای خونوادت بفرست که دوباره واست ارسال کنن

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

شات رو که میدونم مهم اینه که اصلش باید باشه به نوعی معلوم بشه کی فرستاده😩

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

سلام عزیزم ، وقتتون بخیر . ببخشید تو سرچ زدم پولیپ رسیدم به کامنت شما ... شما نوشته بودید با وجود پولیپ باردار شدید... اندازه ی پولیپ من ۵ میلی متر هست ، به نطرتون مانع بارداری نمیشه؟ با توجه به تجربه شما میپرسم...خیلی نگرانم کرده