2777
2789
عنوان

چرا بد نگاه میکنین😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 64 پست
من مجرد بودم حجابم معمولی بود تقریبا حجاب داشتم ولی شالم رو سفت نمی بستم معمولی مینداختم گوشواره آوی ...

دقیقن..💔😑ادم حس اضافی بودن بهش دست میدع

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار جلو در خونه منتظر شوهرم بودم که ازسرکار بیاد بریم ببرون،یه دختره لاغرررر یه مانتو کوتاه جلو ب ...

حق ندارن فحش بدن مگه امر به معروف ونهی از منکر با فحش دادنه؟؟دختره باید جوابشو میداد چقدر احمق بوده اون زنه

کی گفته چادر فقط حجابه، مانتو معمولی وساده هیچ فرقی با چادر نداره.هم با چادر هم با مانتو میشه بدحجاب ...

موافقم .حجاب درون :پاکدامنی

حجاب بیرون :همون اندازه شرع ک مانتو هم شاملش میشه ولی چادر هم حجاب بیشتره هم یجور نماد اسلام .منم از چادریای ک دنبال جلب توجه ان بیشتر نفاق میبینم تا حجاب.

اگر برجستگی های بدنت و جایی بیرون نبوده حجابت مشکلی نداره نگران نگاه بقیه هم نباش.

نع خودم خیلی رو این مسائل حساسم😑

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!
این زن هایی که میگین فحش میدین به دختر بد حجاب خودشون چون به اصطلاح دارن رعایت میکنن حالا یا به زور ...

اونا حس میکنن بدحجابا شوهردزدن.درخالیک با هرنوع حجابی همه جور آدمی وجود داره .هرچند ک حجابو رعایت نکنن گناه کردن چون مث نماز و روزه واجبه ولی لزوما بدحجابی مساوی خراب بودن نیس و باحجابی هم لزوما مساوی پاکدامنی نیست .

حق ندارن فحش بدن مگه امر به معروف ونهی از منکر با فحش دادنه؟؟دختره باید جوابشو میداد چقدر احمق بوده ...

اره واقعا خنگ بود دختره 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

[QUOTE=180437952]آره حس میکنن کمترن و شوهراشون به اونا نگاه میکنن واز اینا سرد میشن.[/QUOTE هرچی انسان خودش انتخاب کنه یا با آزادی بهش پیشنهاد بشه خ عمیق تر و بهتر رعایت می‌کنه .من خودم واس چادر مامانم زور میکرد پدرم نه می‌گفت فقط سنگین و متین .یمدت چادر داشتم یمدت مانتو .هر دوتاشو امتحان کردم .هردو رو دوسدارم.