2777
2789

برادرم ازم کمک خواست منم طبق تجربه زندگی خودم دخالت نکردم گفتم خودت میدونی ولی برادرم خیلی باهاش راه میاد ایشون هم سو استفاده میکنه نمیدونم شاید از اول ما به حرکاتش عکس العمل نشون میدادیم اینطور نمیشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان چیه؟

هروز یک ماجرا من که جای برادرم کم اوردم

یک نمونش جایی میره اصلا اطلاع نمیده گوشی هم نمیبره آدم درستی هست از لحاظ اعتقادی ولی خب آدم نباید شریک زندگیش رو باخبر کنه کجا میره

هروز یک ماجرا من که جای برادرم کم اوردم یک نمونش جایی میره اصلا اطلاع نمیده گوشی هم نمیبره آدم درست ...

باعرض معذرت به شما ربطی نداره چقد داداشتون نامرد میاد مشکلات خصوصی را برای شما میگه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

برادرم دوست داره مد روز باشه نه در اون حد ولی خب اصلا به خودش نمیرسه بیرون میاد براش مهم نیست چه جوری میاد ازدواجشون سنتی بود اما برادرم تو مدت دو ماهه نامزدی اینا رو بهش گفته بود اونم قبول کرده بود

هروز یک ماجرا من که جای برادرم کم اوردم یک نمونش جایی میره اصلا اطلاع نمیده گوشی هم نمیبره آدم درست ...

مثل منه پس منم میرم به کسی اطلاع نمیدم .ولی اگه برادرت خوشش نمیاد باهاش حرف بزنه یا انقدر خودش بگه کجا میره که اونم یاد بگیره 

باعرض معذرت به شما ربطی نداره چقد داداشتون نامرد میاد مشکلات خصوصی را برای شما میگه 

دیگه خصوصی نیست چون چندباری اومده خونه نبوده با من تماس گرفته فکر کرده پیشه منه 

برادرم دوست داره مد روز باشه نه در اون حد ولی خب اصلا به خودش نمیرسه بیرون میاد براش مهم نیست چه جور ...

خیلی خوبه که شوهرش میخواد مد روز باشه.حالا یه شوهری هم میگه خوب بپوش و بگرد زنش قبول نمیکنه😐

مثل منه پس منم میرم به کسی اطلاع نمیدم .ولی اگه برادرت خوشش نمیاد باهاش حرف بزنه یا انقدر خودش بگه ک ...

خب قطعا باهاش حرف زده ولی جواب نگرفته خواهر شوهر و مادر شوهر که نیست همسرشه نباید بدونه کجاست

توی فامیل هستن کسایی که دخالت میکنن عروسشون احترامشون رو نگه میداره

من فکر میکنم از بس خودمون رو کنار کشیدیم ایشون داره نهایت سو استفاده رو میکنه

جهزیه با اینکه رسممون با دختر هست در حد 30 تومن آورد ما بقیش رو برادرم تهیه کرد 

حالا اینا به درک

هروز ی جاییش رو خراب میکنه یک ماه پیش فرش رو سوزوند ی مدت قبل هم کوسن مبل رو 

یکسال نیست که ازدواج کردن ونوقت دلش نمیاد از اندک جهزیش استفاده کنه

ببینید من اینا رو اولین بار هست اینجا بازگو میکنم اونم برای راهنمایی اصلا هم با هم رابطمون خراب نیست و من سعی کردم بابی طرفی این قضیه رو حل کنم ولی نشده هروز ی ماجرا داره خسته شدیم خواهرانه کمک کنید

توی فامیل هستن کسایی که دخالت میکنن عروسشون احترامشون رو نگه میداره من فکر میکنم از بس خودمون رو کن ...

احیانا میدونید طبق قانون وظیفه تهیه جهیزیه به عهده مرد هست؟

چنانچه خانواده دختر جهیزیه دادن به عنوان هدیه هست و لطف کردن 

برادر شما هم بجای اینکه با شما در میون بذاره بهتره به مشاور مراجعه کنه چون این موضوعات در حیطه تخصص شما نیست 

احیانا میدونید طبق قانون وظیفه تهیه جهیزیه به عهده مرد هست؟ چنانچه خانواده دختر جهیزیه دادن به عنوا ...

فعلا که عرف بر قانون پیشی گرفته

البته برای برادر من حرف شما شد 

خودتون برادر دارید؟ 70 درصد جهیزیه و طلا و خونه وعروسی مجلل و بهترین آرایشگاه با پسر 

تو هیچکدام هم کوتاه نیومد 

یک مقدار منصفانه نظر بدیم بد نیست 

فعلا که عرف بر قانون پیشی گرفته البته برای برادر من حرف شما شد  خودتون برادر دارید؟ 70 درصد ج ...

من به دور از انصاف چیزی نگفتم

شاید از اینکه گفتم جهیزیه به عهده مرد ناراحت شدید!

گفتم مشاوره مراجعه کنن چون بهتر از هر کسی میتونه پیشنهاد و راحل بده هم حرفای برادرتون رو میشنوه هم حرفای همسر برادرتون رو 

اگه برادرتون خونه و عروسی و آرایشگاه مجلل گرفته حتما دستش به دهنش میرسیده که گرفته 

شما هم با چشم بسته که نرفتید خواستگاری،رفتید؟! وقتی دیدید انتظار و توقع بالا داره میتونستید منصرف بشید