سلام من تنبلی تخمدان دارم و بدون دارو ممکنه ۶ ماه هم پریود نشم، این ماه از ۵ تا۹ پری قرص لتروزول خوردم، روز ۱۴ رفتم سنو گفت فولی بالغ نداری ولی چون دوره هات ۳۲ روزه است ممکنه تا روز ۱۸ رشد کنند فولی هات و روز ۱۸ و ۱۹ من تمام علایم تخمک گذاری رو داشتم، حالا سوالم اینه من قرص لتروزول خوردم ولی نه آمپول زدم نه قرص دیگه ای خوردم، و یک روز از موعدم گذشته، این تاخیر به خاطر قرصه لتروزوله؟ همیشه قرص لتروزول می خوردم همراهش مدورکسی هم میخوردم و سر تاریخم پری میومد این بار هنوز خبری نیست
الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
سلام اي كاش روز ١٧-١٨هم يك سونو ميدادي عزيزم اما بهتون بگم كه توي اقدام بخاطر استرس قاعدگي يكم بهم ميخوره،مورد بعدي اينكه اين قرص ها به همون اندازه كه مفي هستن ميتونن اسيب جدي به تخمدان وارد كنن پس حتما تحت نظر مصرف كنيد.❤️❤️❤️ ايشالا كه بارداريد
پيج اينستاگرام رو براي جوابدهي به سوالات و مشاوره بهتنون معرفي ميكنم اگر مايل بوديد خوشحال ميشم دركنارتون باشم❤️
بی بی بزن نشون میده قطعا.ایشالا که بارداری اگم نبودی سری بعدحتما امپول ازاد سازی بزن اینجوری تازه یهو فولیات ازاد نمیشن وکیست میشه
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
سلام اي كاش روز ١٧-١٨هم يك سونو ميدادي عزيزم اما بهتون بگم كه توي اقدام بخاطر استرس قاعدگي يكم بهم م ...
وقتی دکتر گفت فولی بالغ نداری اینقدر بهم ریختم گریه کنون اومدم بیرون، دیگه هم نرفتم دکتر، خودمم از اینکه درد و ترشحات تخمک گذاری داشتم تعجب کردم ولی بازم بی خیال بودم، حالا این تاخیر رو نمی دونم به خاطر همون تنبلیم هست یا بارداری☹
ممنون از معرفی پیجتون، فالو کردن
الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک