2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هست،ولی موکت هرچقد خوب باشه چون پلی استره زود میخابه وسفت میشه،پول حروم کردنه یجورایی،یه فرش بگی ...

اخه بعضی پیجا عکسه موکت میبینم خیلی شیکه پرز بلند 🤔فکنم خارجین نمیدونم دارن یا نه

خدایا شُکرت❤🧿
اخه بعضی پیجا عکسه موکت میبینم خیلی شیکه پرز بلند 🤔فکنم خارجین نمیدونم دارن یا نه

میدونم کدومارو میگی خودم واسه پادری اتاقم همون طرحی دارم ولی این مدلا بدرد اینکه روشون بشینی و اینا نمیخوره

اگ بخوای بزاری جایی ک فقط مثلا میز مبلو روش بزاری و روش نریدو بیاید خیلی اکیه منظورم چهارمتریشونه

یا مثلا یه سه جهارمتری واسه اتاق خوابی ک موکت باشه یا سرامیک یا هرچی اوکیه

میدونم کدومارو میگی خودم واسه پادری اتاقم همون طرحی دارم ولی این مدلا بدرد اینکه روشون بشینی و اینا ...

اره منم اتاقم موکت داره گفتم اینو بزنم رووش واسه اتاقه بچم میخوامش ۲در ۴ هست فکنم .این موکتارو کجا میشه گیر اورد ب نظرت .افرین منم پادریشو دارم 

خدایا شُکرت❤🧿
اره منم اتاقم موکت داره گفتم اینو بزنم رووش واسه اتاقه بچم میخوامش ۲در ۴ هست فکنم .این موکتارو کجا م ...

بازار فرش و اینارو چک کن

بعضی پیچای فروش فرش رو چک کن چون از مدلای پر طرفدار هستن حتما میران

کلا راحت میتونی پیدا کنی