2777
2789
عنوان

شوهرم منت سرم میزاره ک با دخترا...

336 بازدید | 14 پست

گوشیشو گرفتم نگاه کردم گفتم از اون دخترا خوشم نمیاد ک باهاشون چت میکردی مخصوصا اون دختره ستاره ک خیلی هم باهاش صمیمی بودی،گوشیرم پرت کردم خورد ب دستش برگشت گفت من همشونو بلاک کردم من رو دوستم تولد نامزدش دعوت کرد نرفتم یه استوری دخترارو من ریپلای نمی‌زنم.!!

تعهد داده مثلا احمق ولی منت سر من میزاره ک نمیتونه مثل قبل آزاد باشه و عیاشی کنه

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برن بمیرن این مردا ای خدا که مازنا راحت بشیم جزعیاشی هیچ گوه دیگه ای ازشون برنمیاد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بهش بگو حداقل برای نفس مردانگیت ارزش قائل باش.

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بگو حیا لطفا واه واه بگو واسه اینکارت بیا جایزه بدم پسرمون سربه راه شده مرد زندگی شده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اره بزن خواجش کن راحت شی 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

این داستان  دعوای زن و شوهر..دلیل؟استاتر خوشش نمیاد شوهرش با دخترا چت کنه

مظلوم؟ شوهر استاتر چون تولد نامزد دوستش نرفته

ظالم استاتر..چرا؟ چون همی این دعوا ها به کنار فدای سرم..گوشی چه گناهی داشته پرتش کردی 

روز محشر به خدا خواهــم گفت آنکـه از مـن تو گرفتــی همـه ی جانـــــم بود💔
این داستان  دعوای زن و شوهر..دلیل؟استاتر خوشش نمیاد شوهرش با دخترا چت کنه مظلوم؟ شوهر استاتر چ ...

جدیدا دیدم این چیزا رو عطش عشق و غیرت روی عشق میدونن تو دلشونم قند آب میشه نمیدونن بعدا پشت پرده چه اتفاقلیی میفته😄

والا تعهد مشهد همش سر ما رو شیره مالیدن مطمعنم باش هیچ کدومشون سر تعهدشون نمیمونن و هزاران باره دیگه خیانت می کنن تازه الان. پنهونی این کارو میکنن به مرور زمان آشکارا این. کارو می کنن. ذات خرابها

جدیدا دیدم این چیزا رو عطش عشق و غیرت روی عشق میدونن تو دلشونم قند آب میشه نمیدونن بعدا پشت پرده چه ...

ها فکرم فقط درگیر گوشی هست خداکنه طوریش نشده باشه خدازده

روز محشر به خدا خواهــم گفت آنکـه از مـن تو گرفتــی همـه ی جانـــــم بود💔