2777
2789
عنوان

چی جوابی بدم

171 بازدید | 21 پست

بعد یک سال عقد و توخونه بودن گفتم برم یه کاری پیدا کنم که خوب باشه هم اینکه ابن جاری گه خیاط همیش پز میده اینو دوختم هنر داره منم از تحصیلاتم استقاده کنم همسرم هم گفتن که جلو پیشرفتتو نمیگیرم 

تو یه مدرسه کار پیدا کردم ، دوهفته نرفته بودم خونه مادرشوهرم وقتی رفتم گفتن کجایی نیستی گفتم یه جای مشغول شدم معلم شدم به مادرشوهرم گفتم

جاریه از پشت گفت غیر انتفاعی؟ گفتم بله، گفت چیزی نیست که زندایی هم رفته گفتن بیا زندایی خودش نرفته، منم گفتم من که یک سال نوبت بودم و به زور مصاحبه رفتم 

گذشت و چند روز بعد میخواستم مدرسه برم صحبت در مورد جامعه و بی پولی و اینا شد ،منم گفتم منم بخاطر این شرایط تصمیم گرفتم کار کنم

مادرشوهر گفت تو اولین عروسی هستی که سرکار میری ،اگه از اول میدونستیم سرکار میری نمبگیرفتیمت  چندتا خاستگاری رفته بودم دختر سرکار میرفت گفتیم نه، گفت البته من دخالت نمیکنم هرچی زن و شوهر خودتون تصمیم میگیرین

اما به نظرم کار زنو شکسته میکنه

خودمم قبول دارم حرفشو، اما بیشتر انگیزم خفه کردن این جاریه خود بین هست که جلو همه یه نفرو خراب میکنه تا خودشو بالا ببره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم معلمم باعث افتخارمه اونام از حسودیشونه 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

والاه خیلی بهشون رو دادی . چرا جوری برخورد میکنی انگار دربرابرشون ضعیف هستی ؟

هرکاری که دوس داری انجام بده . به مادر شوهرت ربط نداره . به جاری که اصلاً ربط نداره ، یه بار دماغشو بسوزون دیگه فضولی نکنه تو کارات .

والاه خیلی بهشون رو دادی . چرا جوری برخورد میکنی انگار دربرابرشون ضعیف هستی ؟ هرکاری که دوس داری ان ...

من کار خودمو میکنم اما میگم الان نامزدم بعدا که تو زندگی رفتم صددر صد این جاریه باز حرف میخواد دربیاره میترسم رو ذهن مادرشوهرم باز تاثیر بزاره و زندگیم صدمه ببینه، چون حقوقی که میگیرم خیلی ناچیزه دارم فکر میکنم ارزششو داره یا نه

همیشه که همه جوابا نباید به صورت گفتن باشه میتونی با عمل جواب بدی اگه علاقه به کار بیرون داری و همسرت هم مشکلی نداره سعی کن تو کارت موفق باشی بعد وقتی حقوقتو صرف پیشرفت زندگیت می کنی میشه جواب جاریت و در کنارش سعی کن به خودت خیلی برسی و همیشه عالی باشی اینم میشه جواب مادر همسرت و حالا اگه یه روز صحبتی هم پیش اومد میتونی جوابشونو هم قاطعانه بدی

رسمی هستی یا غیر دولتی

رسمی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞