2777
2789

بچه ها من ۲۱سالمه

از لحاظ ظاهری خوشگلم ادب واحترام سرم میشه و بی حاشیم و سرم به درس و زندگیم مشغوله

اما خب هیچ رابطه عاشقانه ای نداشتم

دیگه هم حوصله دوست پسر داشتن به امید اینکه یروز بیاد جلو وبهت بگه قصدازدواج دارم روندارم

دلم ازدواج سنتی میخواد

بعد اطرافم رو میبینم غبطه مبخورم

حتی کسی باورش نمیشه من تاخالا توی رابطه جدی نبودم

راستی جایی هم نمیرم که کسی من رو ببینه

بگین کجاها برم چیکار کنم که بتونم سنتی ازدواج کنم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۲۴ سالگی وارد رابطه نشدم 

درسمو خوندم شاغل شدم به مدت سرم با کارم گرم بود انقدر کار میکردم شب فقط واسه خواب میرفتم خونه 

همزمان ارشد میخوندم 

لیسانس دوممو میخوندم

تازه تو ۲۴ سالگی فرصت آشنایی دادم 

خداروشکر از هر لحاظ عالیه 

هم خودش هم خانوادش پس عجله نکن 

هرچند من درگیر مشکلات خودمم الانم نمیتونم واسه رابطم وقت بذارم

درکل عجله نکن

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
من تا ۲۴ سالگی وارد رابطه نشدم درسمو خوندم شاغل شدم به مدت سرم با کارم گرم بود انقدر کار میکردم شب ف ...

مرسی دوستم

خب چی بگم من حالم بده ازینکه مجرد موندم ششاید بگن سنی نداری اما خب دلم یه شریک زندگی میخواد

سرم بخدا به کار خودم گرمه

همش ازم تعریف میکنن اما خب چه فایده وفتی هیچ کس جدی نیومده بگه ما پسفردا میاییم خواسنگااری؟

نظرشون مثبته

خب پس میتونی مثلا به دوستات بگی تا پارتنرشون تو رو به کسی که میشناسه معرفی کنه

یا کلا اگه داداش داری دوستای داداشت اینا

یا دوست شوهر خواهرا

تا جایی که من دیدم اگه یه شناخت اولیه داشته باشی از ظرف و اینکه خانواده داره یا نه خیلی بهتره

استارتر ما هم سنتی ازدواج میکنیم منتها پسره که میاد شیش ماه بچه هامون بدون محرمیت رفت و آمد میکنن که همو بشناسن. هیچ دخلی به دوستی نداره.

اطراف من حداقل اونقدر که میدونم کسی دوست پسر نداره. 

سنتم زیاد نیست ان شاء الله ازدواج خوب برات اتفاق بیفته